ΟΜΙΛΙΑ Γ. ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ ΣΤΟ 25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Σας φέρνουμε εδώ το συντροφικό χαιρετισμό της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Χαιρετίζουμε τα αδέρφια μας της Κύπρου, χαιρετίζουμε όλους εσάς που με τους αγώνες σας ανοίγετε ένα νέο δρόμο για το λαό και τη χώρα σας.

 

Περισσότερα...
 

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΟ 25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Εφτά σχεδόν δεκαετίες. Εικοσιπέντε συνέδρια.  Μια ολόκληρη ιστορία δράσης, αγώνων, θυσιών, με μια και μοναδική φιλοδοξία, με ένα όραμα. Να καταργήσουμε την εκμετάλλευση, να απελευθερώσουμε την εργασία, να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

 

Περισσότερα...
 

ΟΜΙΛΙΑ Σ.ΦΕΛΛΑ ΣΤΟ 25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Η έκθεση δράσης που έχουμε στα χέρια μας καταγράφει τα αποτελέσματα, και τις δυσκολίες που είχαμε στη δράση μας για ένα καλύτερο κόσμο. Σημειώνονται επίσης αρκετά ζητήματα που εκκρεμούν και βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης μας σήμερα, και θα συνεχίσου να μας απασχολούν στο προσεχές μέλλον.

 

Περισσότερα...
 

Εισηγητική ομιλίαΧρίστου ΤομπάζουΕκτελεστικού Γραμματέα ΠΕΟ25 Παγκύπριο Συνέδριο

Εκτύπωση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ψηλός βαθμός οργανωτικότητας μιας οργάνωσης  όπως είναι η ΠΕΟ και συναφώς η οργανωτική ισχύς που διαθέτει, αντανακλάτε ανάλογα στην άρθρωση του λόγου, της άποψης της γενικά στα εργασιακά θέματα και κύρια στη διαπραγματευτική της δύναμη αλλά και την ευρύτερη επιρροή που έχει στην κοινωνία.

 

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 2

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΙΣΤΟΡΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ25 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΟ ΟΜΙΛΙΕΣ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΟ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ