• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟ

"Σας περιμένουμε...Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά αγαπης μαζί με τα παιδιά όλου του κόσμου. Με τα παιδιά των μελών μας, τα παιδιά των πολιπολιτισμικων δημοτικών σχολείων που οι οικογένειες δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και τα παιδιά των προσφύγων που ζουν στην Κύπρο"

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 4.00 μμ στο Θέατρο της ΠΕΟ Λευκωσίας!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΓ ΠΕΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΣΟ ΣΤΗΝ 20Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ) ΤΗΣ ΠΟΔΝ

Λευκωσία, 3 Δεκεμβρίου 2019:

Εκ μέρους του Προεδρικού Συμβουλίου της ΠΣΟ και των 90 και πλέον εκατομμυρίων μελών της Ομοσπονδίας μας, μεταφέρω στο Συνέδριο σας θερμούς συναγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΒΕΤΕΡΑΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΧΡΥΣΤΑΛΛΕΝΗ ΜΙΛΙΩΤΟΥ

Η ΠΕΟ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο της βετεράνας συνδικαλίστριας Χρυσταλλένης Μηλιώτου η οποία διετέλεσε μέλος του Γ.Σ. της ΠΕΟ από το 1959 μέχρι το 1975 και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Εργαζομένων Γυναικών και της πρώτης Συντεχνίας Γυναικών, τη Συντεχνία του Νηματουργείου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

29 Νοεμβρίου Παγκόσμια μέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Έπίσκεψη και διοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης από την ΠΣΟ με την συμμετοχή συνδικάτων από την Κύπρο (ΠΕΟ), Ελλαδα (ΠΑΜΕ), Ιταλία (USB) και Τουρκία.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

Ενορχηστρωμένες ενέργειες των εργοδοτών αναγκάζουν τους εργαζόμενους στα λιμάνια να απεργήσουν για να προστατεύσουν την εργασία τους.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ Λάρνακας και Αμμοχωστου με θέμα το Εργασιακό Άγχος από την λέκτορα Ψυχολόγο Πέρσα Κορφιατη στα πλαίσια επιμόρφωσης των μελών της Συντεχνίας από το ΙΝΕΚ-ΠΕΟ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ

Πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Σεμινάριο της ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ στα αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια Λάρνακας, στα πλαίσια της μορφωτικής δράσης της Συντεχνίας και επιμόρφωσης των μελών της.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΩΝ 80 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΛΥΣΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΡΑ!

22 Νοεμβρίου 2019

Ηγέτες Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής Κοινότητας
κ.κ.
Νίκο Αναστασιάδη
Mustafa Akıncı

Εξοχότατε

Μετά τη διακοπή των συνομιλιών στο Crans-Montana, το κυπριακό πρόβλημα βρίσκεται σε στασιμότητα, γεγονός που δημιουργεί τεράστιους κινδύνους για την οριστικοποίηση της διχοτόμησης του νησιού μας.

Η ΣΕΒΕΤΤΥΚ-ΠΕΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της διήμερης διεθνούς συνάντησης των Συνδικαλιστικών οργανώσεων στον κλάδο του λιανικού εμπορίου μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) η οποία φιλοξενήθηκε από την γαλλική CGT (κλαδική εμπορίου) στο Παρίσι στις 20 με 21 Νοεμβρίου.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ

Γραπτή δήλωση ΓΓ ΠΕΟ Πάμπη Κυρίτση για τη μετεξέλιξη των ταμείων υγείας σε οργανισμούς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα: