• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

ΔΙΚΟΙΚΟΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Το Ιστορικό Εργατικό Μουσείο ΠΕΟ στα πλαίσια του προγράμματος «Erasmus+ Νεολαία»- Βασική Δράση 3, με τίτλο «Οικοδομούμε το Κοινό μας Μέλλον μέσα από τον Διαρθρωμένο Διάλογο», σε συνεργασία με το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ,  σας προσκαλούν σε μία δικοινοτική ιστορική περιήγηση με φόντο τους κοινούς εργατικούς αγώνες ε/κ και τ/κ μεταλλωρύχων στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή στο Μεταλλείο της Σκουριώτισσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο εργαστήριο με θέμα «Δημιουργικότητα και Πολιτισμός», στη Λευκωσία στις 25 Ιουνίου 2016 στα πλαίσια μιας σειράς δραστηριοτήτων του προγράμματος Erasmus+ Νεολαία», κάτω από τον τίτλο  «Οικοδομούμε το Κοινό μας Μέλλον μέσα από τον Διαρθρωμένο Διάλογο». Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 13 μηνών- ξεκινώντας στις 30 Νοεμβρίου 2015 και θα τελειώσει στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Δραστηριότητες έργου

Ο συντονιστής του έργου έχει αναθέσει στο Ινστιτούτο Εργασίας Κύπρου την υλοποίηση Παγκύπριας Δημοσκόπησης για να εντοπιστούν οι κύριοι προβληματισμοί των νέων αναφορικά με τις τέσσερις θεματικές των εργαστηρίων.