• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΟ

Στους σκληρούς απεργιακούς αγώνες της ΠΣΕ-ΠΕΟ, σημαντικός ήταν ο ρόλος της γυναίκας εργάτριας, μάνας, συζύγου, αδερφής που έδειξε παραδειγματική πίστη, αφοσίωση, ηρωϊσμό και αυτοθυσία με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να παραδειγμάτισε και τους άνδρες εργάτες.Περνώντας μέσα από φοβερές αντιξοότητες και δυσκολίες, η γυναίκα κατάφερε να πάρει μια θέση στις λαμπρές σελίδες της ιστορίας του εργατικού μας κινήματος.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΕΣΟΚΕΛΕΑΣ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ»,ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

Το Ιστορικό Εργατικό Μουσείο ΠΕΟ και ο Σύλλογος «Μεσοκελέας Καϊμακλίου»,σας προσκαλούν σε κινηματογραφικές βραδιές με τη προβολή δύο ιστορικών ντοκυμαντέρ στο παλιό κινηματογράφο του «Μεσοκελέα Καϊμακλίου».

Πολιτισμός σε συνεργασία - Culture in Collaboration

 

 «Πολιτισμός σε Συνεργασία»: Μια ιδέα του μουσικού της Ορχήστρας μας Άγγελου Αγγελίδη, με σκοπό την έναρξη συνεργασιών μεταξύ του Ιδρύματος Σ.Ο.Κ. και Πολιτιστικών χώρων και Οργανισμών, και την παρουσίασή τους στο ευρύ κοινό και στους τουρίστες του νησιού.

Συνεργασία με:

1. Βυζαντινό Μουσείο

2. Ιστορικό Εργατικό Μουσείο ΠΕΟ

3. Πινακοθήκη Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’

4. Μουσείο Λαϊκής Τέχνης