• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 24ου ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΟ 3η ΕΝΟΤΗΤΑ

Το 24ο Συνέδριο της ΠΕΟ αφού συζήτησε και ενέκρινε  το έγγραφο που κατατέθηκε ως ξεχωριστή ενότητα η οποία  αφορά την Οργανωτική Πορεία της Ομοσπονδίας και αφού  εκτίμησε αναλυτικά όλους τους οργανωτικούς τομείς και τα αποτελέσματα που παρουσιάσαμε κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει παράλληλα καθορίσει τους βασικούς στόχους όπως παρουσιάζονται πιο κάτω και τους οποίους καθορίζουμε ως τις βασικές κατευθύνσεις της οργανωτικής δουλειάς του κινήματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

Το 24ο Συνέδριο της ΠΕΟ αφού συζήτησε και ενέκρινε το έγγραφο για τις νέες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που δημιουργούνται με την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει:

 

ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΟ 1Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Το 24ον Συνέδριο της ΠΕΟ που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία στις 11-12 και 13 Μαρτίου 2004, αφού συζήτησε και ενέκρινε την Έκθεση Δράσης που υπόβαλε το Γενικό Συμβούλιο προς το Συνέδριο, αποφασίζει τα ποιο κάτω:

 

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η μακρόχρονη ιστορία του κινήματος μας, οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, οι κατατρεγμοί, οι διακρίσεις και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε κυρίως στα πρώτα βήματα του κινήματος, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στη μετέπειτα πολιτική μας. Μόλις αυτό κατέστη δυνατό, άρχισε οικοδομικός οργασμός σε όλη τη Κύπρο, τόσο στην ύπαιθρο όσο και στις πόλεις.