• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ Λάρνακας και Αμμοχωστου με θέμα το Εργασιακό Άγχος από την λέκτορα Ψυχολόγο Πέρσα Κορφιατη στα πλαίσια επιμόρφωσης των μελών της Συντεχνίας από το ΙΝΕΚ-ΠΕΟ.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΠΑΝ

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποίησαν σήμερα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ, με θέμα για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) στην ολοκλήρωση του διαλόγου για εξορθολογισμό των Απογευματινών και Βραδινών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και την αλλαγή του καθεστώτος απασχόλησης των εργαζομένων στα προγράμματα.

Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΟ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΎΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΏΝ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΏΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΊΑΣ

Ο Γ.Γ της ΠΕΟ επισκέφτηκε τους απεργούς εκπαιδευτικούς των απογευματινών και βραδινών προγραμμάτων του Υπ. Παιδείας, που κατέρχονται σήμερα σε 24ωρη απεργία, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες έκτακτη συνάντηση της διαπραγματευτικής ομάδας των Συντεχνιών ΣΕΚ – ΠΕΟ – ΠΑΣΥΔΥ για εξέταση των τελευταίων εξελίξεων στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/6/17

Λόγω του ότι δεν έγινε κατορθωτό να επιλυθεί η εργατική διαφορά με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, παρά τις πολλές και συνεχείς προσπάθειες των Οργανώσεων μας, τα μέλη των Συντεχνιών μας κατέρχονται την Τρίτη 27/6/2017 σε τρίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 7.30πμ μέχρι τις 10.30πμ.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΟ , ΣΕΚ ΚΑΙ ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Επίσης έγινε ενημέρωση στα μέλη των Συμβουλίων για την πορεία των διαπραγματεύσεων η οποία βρίσκεται στην μεσολοβητική υπηρεσία του Υπουργείου εργασίας, πρόνοιας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΥ_ΠΕΟ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ 8Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Απο την συμμετοχή της ΠΑΣΕΥ_ΠΕΟ στην εκστρατεία του γραφείου γυναικών της ΠΕΟ προς τιμή της 8η Μαρτίου ημέρα της γυναίκας

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ

Στις 21 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της συν/σάς Σωτηρούλας Χαραλάμπους αναπληρωτή γενικού γραμματέα της ΠΕΟ, συνέδρια του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ. Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν την συνεδρία ήταν και η εκτίμηση των αποτελεσμάτων του οργανωτικού και οικονομικού πλάνου του 2016 και η έγκριση του πλάνου του 2017, καθώς και τα αποτελέσματα Παγκύπριας έρευνας ανάμεσα στα μέλη της συντεχνίας για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσφοράς της προς τα μέλη της.

Η ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΆΛΚΗ ΜΠΑΛΤΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2017 στο θέατρο Παλλάς απο τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου μια σεμνή τελετή όπου το Σωματείο των μουσικών και η ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ τίμησαν τον Μαέστρο Άλκη Μπαλτά λόγω αποχώρησης του από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΕ

Το προσωπικό του Σκε Κοφίνου που εργάζεται στο Κέντρο Υποδοχής αιτητών ασύλου έχει κατέλθει σήμερα 13 Απριλίου 2016 σε αυθόρμητη 24 ώρη στάση εργασίας απο τις 07 :00 πμ μέχρι τις 07:00 πμ αύριο, 14 Απριλίου 2016.