ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΕΟ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, σύσκεψη ανέργων, μέσα στα πλαίσια της απόφασης της Συντεχνίας Οικοδομών ΠΕΟ, για συνεχή επαφή και έμπρακτή αλληλεγγύη προς τα άνεργα μέλη της.

Στην σύσκεψη μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της Συντεχνίας Οικοδόμων Ξυλουργών Μεταλλωρύχων και Γενικών Εργατών Κύπρου ΠΕΟ, συνάδελφος Μιχάλης Παπανικολάου, ο οποίος ανέλυσε τις προσπάθειες της Συντεχνίας για περεταίρω βοήθεια προς τα άνεργα μέλη και ευχαρίστησε τους άνεργους για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις διάφορες δραστηριότητες της Συντεχνίας Οικοδόμων ΠΕΟ.

Η Σύσκεψη καταδίκασε για άλλη μια φορά τις απαράδεκτες πολιτικές που ακολουθεί η παρούσα διακυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Οι τελευταίοι προϋπολογισμοί που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση προς ψήφιση στην Βουλή σκοτώνουν και την τελευταία ελπίδα που υπήρχε για να αντιμετωπιστεί η ανεργία και σπρώχνουν περεταίρω τις χιλιάδες εργαζόμενους στην φτώχια και την εξαθλίωση.

Η Σύσκεψη των ανέργων χαιρέτισε την προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου 2013, μεγάλη Παγκύπρια Κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία και όλοι οι παρόντες άνεργοι δήλωσαν ότι με την δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση θα την καταστίσουν ακόμα μαζικότερη σε συμμετοχή.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013