• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ΠΕΟ Λευκωσίας-Κερύνειας θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Ο Καραγκιόζης παρολίγο Βεζύρης» του Γιώργου Σκουρτή προς τιμήν του 26ου Παγκύπριου Συνεδρίου της ΠΕΟ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. στο αμφιθέατρο της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τ.Σ. ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του Τ.Σ. ΠΕΟ Λευκωσίας-Κερύνειας σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 3μ.μ. στην Καφετέρια στο Οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία στον 1ο όροφο.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λευκωσίας και το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ Λευκωσίας πραγματοποίησαν με επιτυχία την καθιερωμένη Παιδική γιορτή των Φώτων την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΚΑ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Τη Δευτέρα και Τρίτη 30 και 31 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιούνται για τα μέλη της ΠΕΟ ΔΩΡΕΑΝ σπιρομετρήσεις (εξέταση για την λειτουργία των πνευμόνων) στο χώρο του Ιατρείου ΕΤΚΑ ΠΕΟ Λευκωσίας (Σιμωνίδου 14, Άγιος Αντώνιος, τηλ. 22430505).

ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Το Συντεχνιακό Φαρμακείο της ΠΕΟ Λευκωσίας-Κερύνειας μεταφέρθηκε εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο σε νέο κτήριο που βρίσκεται πίσω από το Οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία. Ο νέος χώρος που στεγάζει το Φαρμακείο είναι μεγαλύτερος, πιο σύγχρονος και πιο λειτουργικός και στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του Φαρμακείου και η ευκολότερη πρόσβασή τους σε αυτό.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΤΚΑ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Το Συντεχνιακό Ιατρείο ΕΤΚΑ-ΠΕΟ Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ακόλουθους γιατρούς:

 

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Όπως είναι γνωστό με βάση και την πρόσκληση που έχουμε πάρει η συνεδρία του Γενικού Συμβουλίου είναι αφιερωμένη στις εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί στο κοινωνικοοικονομικό σκηνικό τόπου μετά την απόφαση να προσφύγει η Κύπρος στον μηχανισμό στήριξης.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Από 1η Οκτωβρίου 2012 τέθηκε σε εφαρμογή το νέο χειμερινό ωράριο του ΕΤΚΑ ΠΕΟ και του Συντεχνιακού Φαρμακείου ΠΕΟ Λευκωσίας-Κερύνειας. Το χειμερινό ωράριο θα εφαρμόζεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2013 ως εξής: