• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ψάχνουμε παίκτες από όλες τις ομάδες! (Α+, Β+, ΑΒ+, Ο+, Α-, Β-, ΑΒ-, Ο-)

 

ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η ΠΕΟ Λάρνακας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, οργανώνει  την Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 στις 9.15πμ. στο οίκημα της ΠΕΟ Λάρνακας εξέταση για την οστεοπόρωση.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τ.Σ. ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΕΟ Λάρνακας και το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ Λάρνακας διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του 26ου Παγκύπριου Συνεδρίου της ΠΕΟ και της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυση του Γραφείου Γυναικών της Ομοσπονδίας την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, στις 3.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο “Atrium Zenon” στη Λάρνακα.

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Κέντρο «VENUS» περιοχή Μακένζυ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 8Η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ Λάρνακας-Αμμοχώστου και η ΠΟΓΟ Λάρνακας και Αμμοχώστου

 

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΕΟ Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, πραγματοποίησε αιμοδοσία στις 7 Απριλίου.

 

 

ΑΚΤΙΒ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 «Δε θα δεχτούμε μοιρολατρικά τις απαιτήσεις της Τρόικα»

 

26Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΥΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Κάτω από το σύνθημα «Ενωμένοι διεκδικούμε το μέλλον» και με πυξίδα την προάσπιση των κατακτήσεων των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 26ο Επαρχιακό Συνέδριο της ΠΑΣΥΕΚ Λάρνακας στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια, στις 26 Ιουνίου 2012. Στο συνέδριο συμμετείχαν περίπου 60 Σύνεδροι από το Ωρομίσθιο προσωπικό και τις Κλαδικές των Σχολικών Εφορειών.

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, της ΠΕΟ και της ΠΟΓΟ, επισκέφθηκε ιδρύματα στη Λάρνακα και επανέλαβε τη σταθερή στήριξη του ΑΚΕΛ στα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και στα ιδρύματα που τα φροντίζουν.

 

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ OPZZ

Αντιπροσωπεία της ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα του Τμήματος Λάρνακας Ανδρέα Τραχανά, επισκέφτηκε την Πολωνία από τις 19 μέχρι τις 27 Απριλίου, μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια η Συντεχνία με τη Συντεχνία Τροφίμων την OPZZ.