• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Σε αναστολή της απεργία διαρκείας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, προχώρησαν οι Συντεχνίες των εργαζομένων στην Μεταλλουργική και Ηλεκτρολογική Βιομηχανία, ύστερα από μεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας.

Οι Συντεχνίες ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ και ΟΒΙΕΚ ΣΕΚ είχαν αποφασίσει τη λήψη απεργιακών μέτρων αφού η εργοδοτική πλευρά δεν υπέγραφε τη συλλογική σύμβαση και δεν αποδεχόταν τη μεσολαβητική πρόταση του Υπουργείου Εργασίας.

Μετά τη μεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στην Μεσολαβητική Υπηρεσία στην οποία παρουσιάστηκαν όλες οι πλευρές. Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, ο εργοδοτικός Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει στις 6 Μαρτίου Γενική Συνέλευση των μελών του στην οποία θα τεθεί η μεσολαβητική πρόταση του Υπουργείου.

Τέλος, καθορίστηκε νέα συνάντηση στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας για τις 9 Μαρτίου με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας.