• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.ΠΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ κατά την σημερινή του συνεδρία αφού ενημερώθηκε για τη συνεχιζόμενη απεργία των εργαζομένων στα συνεργεία των εισαγωγέων αυτοκινήτων εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για την διεκδίκηση λογικών αιτημάτων στα πλαίσια των ωφελημάτων που και άλλοι εργαζόμενοι έχουν κερδίσει.

Ο αγώνας των εργαζομένων στα συνεργεία των εισαγωγέων αυτοκινήτων είναι αγώνας για όλους τους εργαζόμενους γιατί υπερασπίζεται δίκαια και λογικά αιτήματα καθώς και το αναφαίρετο δικαίωμα της οργάνωσης και συλλογικής διαπραγμάτευσης.

Το Γενικό Συμβούλιο καλεί τους εργοδότες και τις οργανώσεις τους να αναθεωρήσουν τις αρνητικές τους θέσεις και σε εποικοδομητικό πνεύμα να συνεργαστούν για επίλυση της διαφοράς.

Το Γενικό Συμβούλιο διαβεβαιώνει τους απεργούς ότι σε περίπτωση που η απεργία συνεχιστεί οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους ενισχύοντας  με όλους τους αναγκαίους τρόπους τον απεργιακό αγώνα αλλά και τις άλλες κινητοποιήσεις.

18 Σεπτεμβρίου 2004