ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ αποφασίστηκε η πραγματοποίηση Έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου για να γιορταστούν τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Συντεχνία το 1940.

Το Έκτακτο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010, η ώρα 6.45 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδρίων της ΠΕΟ Λευκωσίας, με κύριο σύνθημα «70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Στο Συνέδριο, πέραν των εκλεγμένων αντιπροσώπων και μελών της Συντεχνίας, θα συμμετέχουν αντιπροσωπείες Συνδικαλιστικών Οργανώσεων από την Κύπρο και το εξωτερικό, Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των εργοδοτών, Διευθυντικά στελέχη Υπουργείων, Εταιρειών και άλλοι.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει ομιλίες, χαιρετισμούς, βραβεύσεις, παρουσίαση ντοκιμαντέρ για τα 70χρονα της Συντεχνίας και σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010, η ώρα 5.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Διεθνής Διάσκεψη με θέμα «Η παγκόσμια οικονομική κρίση, οι επιπτώσεις της στους εργαζόμενους – ο ρόλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος».

Η Διεθνής Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΤΚΑ ΠΕΟ Λευκωσίας και σ’ αυτή θα λάβουν μέρος οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις που θα έλθουν στην Κύπρο για να συμμετέχουν στο Έκτακτο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ.

31/08/2010