ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1940 – 2010 - 70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣΤΗΣ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ θα γιορταστούν τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Συντεχνίας το 1940.

Τα 70χρονα θα γιορταστούν σε ειδική εκδήλωση στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ) που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010, η ώρα 6.45 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδρίων της ΠΕΟ Λευκωσίας, με κύριο σύνθημα «70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Στο Συνέδριο, πέραν των εκλεγμένων αντιπροσώπων και μελών της Συντεχνίας, θα συμμετέχουν αντιπροσωπείες Συνδικαλιστικών Οργανώσεων από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ουγγαρία και τη Συρία.  Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των εργοδοτών, Διευθυντικά στελέχη Υπουργείων, Εταιρειών και άλλοι.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει ομιλίες και χαιρετισμούς από το Γ.Γ. της ΠΕΟ συν. Πάμπη Κυρίτση, την Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κα Ερατώ Μαρκουλλή, το Γ.Γ. της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ συν. Άθω Ελευθερίου, τον Πρόεδρο της DEVIS συν. Mehmet Seyis, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Μεταφορών συν. Jose Manuel Oliveira, βραβεύσεις βετεράνων και παρουσίαση ντοκιμαντέρ για τα 70χρονα της Συντεχνίας.

24/09/2010