• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - 31 ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΝΑΥΤEΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Το 31ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών,  Λιμενεργατών,  Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ) το οποίο συνήλθε σήμερα 9 Οκτωβρίου 2014 στη Λευκωσία, σας απευθύνει θερμό και εγκάρδιο συναδελφικό χαιρετισμό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31ΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 31ον Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, στις 9 Οκτωβρίου 2014, στη Λευκωσία.  Στο Συνέδριο έγινε εισηγητική ομιλία από το Γενικό Γραμματέα της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ συν. Αθω Ελευθερίου.  Χαιρετισμοί έγιναν από το Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ συν. Πάμπη Κυρίτση, εκ μέρους της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρίας Ζέτας Αιμιλιανίδου το χαιρετισμό κατέθεσε ο κύριος Αντρέας Ασσιώτη, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου και από το συν. Μεχμέτ Σείζ Πρόεδρο της Τουρκοκυπριακής Συνδικαλιστικής οργάνωσης DEVIS.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ - 2014

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ), το 2014 θα πραγματοποιηθούν τα Επαρχιακά Συνέδρια όλων των τμημάτων της, καθώς και το 31ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας.