• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

30 ΣΥΝΕΔΡΙΟ 03/10/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, στις 3 Οκτωβρίου 2009, στη Λευκωσία.  Στο Συνέδριο έγινε εισηγητική ομιλία από το Γενικό Γραμματέα της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ συν. Αθω Ελευθερίου.  Χαιρετισμοί έγιναν από το Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ συν. Πάμπη Κυρίτση, από την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους και από το συν. Μεχμέτ Σείζ Πρόεδρο της Τουρκοκυπριακής Συνδικαλιστικής οργάνωσης DEVIS.

 

Παρευρέθηκαν και απεύθυναν επίσης χαιρετισμό στο Συνέδριο Διεθνείς και Εθνικές Συνδικαλιστικές οργανώσεις από το εξωτερικό.

 

Ο Jose Manuel Oliveira Πρόεδρος της Διεθνούς Μεταφορών, ο Julien Huck Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Διεθνούς της Γεωργίας, Τροφίμων, Εμπορίου και Ένδυσης, ο Νίκος Ορφανός Γενικός Γραμματέα του Δικτύου Συνδικάτων Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης, o Georgy Stoliarenko Πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Υδάτινων Μεταφορών, ο Nikolay Shuprina Πρόεδρος της Περιφέρειας του Μπέλκαρατ της Συντεχνίας Αγροβιομηχανικού Συμπλέγματος της Ρωσίας και ο Βασίλης Αρτεμίου Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών.

 

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία της τα μέλη του Ε.Σ. της ΠΕΟ με επικεφαλής τους συν. Πάμπη Κυρίτση και Σωτήρη Φελλά, οι Γιαννάκης Κολοκασίδης και Φανής Χριστοδούλου εκ μέρους της Κ.Ε. και Ε.Ε. Λευκωσίας του ΑΚΕΛ, ο Μάκης Κωνσταντινίδης Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, ο Αντρέας Μυλωνάς Διευθυντής Υπηρεσίας Εργασιακών Σχέσεων, ο Πανίκος Χάμπας Γ.Γ. της ΕΚΑ, εκπρόσωπος της ΣΕΚ, ΠΟΑΣ κ.α.

 

Στο Συνέδριο διεξήχθη πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση και βραβεύτηκαν 18 στελέχη της Συντεχνίας με ηλικία πέραν των 60 χρόνων για την προσφορά και δράση τους.

 

Εγκρίθηκαν επίσης ψηφίσματα τα οποία καλύπτουν τα προβλήματα των εργαζομένων στους κλάδους που καλύπτει η Συντεχνία και θα σταλούν στους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Συγκοινωνιών και Έργων, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, καθώς και η Γενική Απόφαση.

 

T.K. 21885, 1514 ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ, ΤΗΛ. 22866400, ΦΑΞ. 22866517, 22349382

P.O. Box 21885, CY1514 NICOSIA – CYPRUS,

TEL. +357-22866400, FAX. +357-22349382

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με Διακήρυξη προς τα μέλη της Συντεχνίας.

 

Το Συνέδριο εξέλεξε τα ακόλουθα μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

 

 

Ελευθερίου Aθως  

 

Μικέλλης Μιχάλης  

 

Δημοσθένους Αριστοφάνης  

 

Γεωργίου Ευσεβία  

 

Αθανασίου Ανδρέας  

 

Κλεομένους Αναστάσης  

 

Κυριάκου Ανδρέας  

 

Ιωάννου Μάριος  

 

Αναστασίου Χαράλαμπος  

 

Θεοδώρου Κυριάκος  

 

Καρακάννας Ανδρέας  

 

Σάββα Μιχάλης  

 

Διάκος Βασίλης  

 

Κυριάκου Σαβούλα  

 

Γεωργίου Πανίκος  

 

Παπέττας Κυριάκος  

 

Σεργίου Χρίστος  

 

Δημητρίου Θεοδώρα  

 

Τσαγγάρης Σωκράτης  

 

Γεωργιάδης Δάνος  

 

Μιχαήλ Νικόλαος  

 

Χριστοφή Χρίστος  

 

Λάμπρου Γιώργος  

 

Μιλτιάδους Γεώργιος  

 

Σταύρου Ανδρέας και

 

Στυλιανού Κυριάκος  

 

 

Μέλη του Δ.Σ. είναι εξοφίκιο και οι Επαρχιακοί Γραμματείς των τμημάτων της Συντεχνίας, συν. Κώστας Χρίστου, Χριστάκης Θεοδοσίου, Χριστάκης Δημήτρη, Νάτια Τεπάι και Γιώργος Νικολάου.

  Αναπληρωματικά μέλη εκλέγηκαν οι συν:  

 

 

Φραντζέσκου Χριστάκης  

 

Χρυσοστόμου Aντρος και

 

Χαραλαμπίδης Φοίβος  

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ανέλθει στις 14 Οκτωβρίου 2009, η ώρα 6.00 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΟ στη Λευκωσία για να καταρτιστεί σε σώμα.