• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

30 ΣΥΝΕΔΡΙΟ 03/10/2009

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ), αποφάσισε να προκηρύξει το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009.

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ  (Σ.Ε.Γ.ΔΑ.ΜΕ.ΛΙ.Ν. - ΠΕΟ)  που συνήλθε σήμερα 3 Οκτωβρίου 2009, στη Λευκωσία σας απευθύνει θερμό συναδελφικό χαιρετισμό.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΜΠΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΟ 30ΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Εκ μέρους του Γ.Σ. της ΠΕΟ απευθύνω θερμό, αγωνιστικό συναδελφικό χαιρετισμό στο 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ. Είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει ένα πετυχημένο και παραγωγικό συνέδριο.

ΟΜΙΛΙΑ ΑΘΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟΣΤΟ 30ΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Σας καλωσορίζουμε στο 30ον Παγκύπριο Συνέδριο μας.  Η εδώ παρουσία σας, μας τιμά ιδιαίτερα και είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλει στην παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων και της συνεργασίας μας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου - ΠΕΟ, το οποίο συνήλθε σήμερα 3 Οκτωβρίου 2009, στη Λευκωσία, αφού εξέτασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους κλάδους της, επιθυμεί να σας υποβάλει τα ακόλουθα:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου - ΠΕΟ, το οποίο συνήλθε σήμερα 3 Οκτωβρίου 2009, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Τ.Κ.Α.  ΠΕΟ Λευκωσίας, αφού εξέτασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους κλάδους της, επιθυμεί να σας υποβάλει τα ακόλουθα:

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ

Το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ, το οποίο συνήλθε σήμερα 3 Οκτωβρίου 2009, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΤΚΑ ΠΕΟ Λευκωσίας, συζήτησε μεταξύ άλλων τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους κλάδους που αντιπροσωπεύει η Συντεχνία και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου σας και αποφάσισε να θέσει υπόψη σας τα ακόλουθα:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (Σ.Ε.Γ.ΔΑ.ΜΕ.ΛΙ.Ν. – ΠΕΟ), το οποίο συνήλθε σήμερα 3 Οκτωβρίου 2009, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΤΚΑ ΠΕΟ Λευκωσίας, ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 30ον Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, στις 3 Οκτωβρίου 2009, στη Λευκωσία.  Στο Συνέδριο έγινε εισηγητική ομιλία από το Γενικό Γραμματέα της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ συν. Αθω Ελευθερίου.  Χαιρετισμοί έγιναν από το Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ συν. Πάμπη Κυρίτση, από την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους και από το συν. Μεχμέτ Σείζ Πρόεδρο της Τουρκοκυπριακής Συνδικαλιστικής οργάνωσης DEVIS.