• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

 

Αναβαθμίζονται περαιτέρω οι σχέσεις των τριών συνδικάτων πετρελαιοειδών.

Στις 3 – 4/05/2017, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των συνδικάτων ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας – ΠΟΕ και Συντεχνίας Πετρελαιοειδών της Αιγύπτου (General Trade Union of Petroleum Workers – GTUPW) στην Αίγυπτο.

 

Οι αντιπροσωπείες αλληλοενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στις 3 χώρες στον τομέα της ενέργειας.  Επιβεβαιώθηκε επίσης η κοινή επιθυμία για να συνεχιστούν περαιτέρω οι σχέσεις των τριών συνδικάτων, στη βάση της συμφωνίας φιλίας και συνεργασίας που υπεγράφη το 2016 στην Αθήνα.

 

Στη διάρκεια της επίσκεψης έγιναν επίσης συναντήσεις με τις διευθύνσεις των εταιρειών Πετρελαιοειδών AMOC και CO OP.  Η επόμενη συνάντηση των τριών συνδικάτων θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο από τη ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ.

 

Την αντιπροσωπεία της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ αποτελούσαν οι Άθως Ελευθερίου, Γενικός Γραμματέας και Στέλιος Στέλιου, Οργανωτικός Γραμματέας Λευκωσίας.