• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΜΕ ΌΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

Οι Άθως Ελευθερίου Γενικός Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ, Παναγιώτης Κοντουσιάδης Πρόεδρος της ΠΟΕ και Οsama Alieldin Mohamed Ismail Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου GTUPW, είχαν συνάντηση στην Αθήνα με το Γρηγόρη Στεργιούλη Διευθύνων Σύμβουλο και Σταματία Ψυλλάκη Γενική Διευθύντρια προσωπικού του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων.

 

Στη συνάντηση έγινε αλληλοενημέρωση και ανταλλάγηκαν απόψεις τόσο για ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους, όσο και τον Όμιλο των ΕΛΠΕ.

 

Ο Α. Ελευθερίου είχε τη δυνατότητα να αναφερθεί στα εργασιακά ζητήματα της Κύπρου και την τριετή ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης που υπεγράφει για τα έτη 2016 – 2018.

 

Σύντομη συνάντηση ο Α. Ελευθερίου είχε και με την κ. Δήμητρα Κολοκοτσά Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, στην οποία έγινε αναφορά σε εκκρεμή ζητήματα που αφορούν το προσωπικό των ΕΛΠΕ Κύπρου.

 

 

22/09/2016