• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΠΑΝ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ

Έχει περιέλθει εις γνώση μας, απαντητική επιστολή του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου, ημερ. 02 Αυγούστου 2021, σε επιστολή της Προέδρου της Βουλής Κυρίας Αννίτας Δημητρίου, ημερ. 26 Ιουλίου 2021, σχετικά με το καθεστώς απασχόλησης των εργαζομένων στα Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα του Υ.Π.Π.Α.Ν. και την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του ζητήματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ

Οι Συντεχνίες ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ μαζί με τα Διοικητικά Συμβούλια των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων του ΥΠΠΑΝ εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πρόθεση του Υπουργού Παιδείας να προχωρήσει σε προκηρύξεις αγοράς υπηρεσιών από εκπαιδευτικούς για την επόμενη σχολική χρονιά 2021-2022. Συγκεκριμένα σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, στην πρώτη του συνάντηση με την Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, σε σχέση με το θέμα της Αγοράς Υπηρεσιών στα Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα του ΥΠΠΑΝ, παρουσιάστηκε προκλητικός και αμετάκλητος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Την Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΔΗΣΥ, συνάντηση μεταξύ των Συντεχνιών ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και εκπροσώπων των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων του ΥΠΠΑΝ, με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Γεωργιάδης.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Οι Συντεχνίες ΟΕΚΔΥ-ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ και οι εργαζόμενοι στα Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα του ΥΠΠΑΝ, διοργανώνουν καλλιτεχνική εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών στην εκπαίδευση.

ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

θέμα: Επ’ αόριστον απεργία των εκπαιδευτών που απασχολούνται στα Απογευματινά και Βραδινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα (ΑΒΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ)

Συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα η εξαγγελθείσα επ’ αόριστον απεργία των εκπαιδευτικών των ΑΒΠ του ΥΠΠΑΝ. Αυτή την εβδομάδα οι εκπαιδευτικοί των εν λόγω προγραμμάτων συνεχίζουν τα απεργιακά τους μέτρα με αποχή από τα μαθήματα τους και με καθιστική διαμαρτυρία  έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 27/05/2021. (Η ώρα της συγκέντρωσης θα ανακοινωθεί αργότερα).

Η ΠΕΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Στηρίζει με όλες τις τις δυνάμεις και καλεί τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στην αυριανή, μεγάλη κινητοποίηση.

ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην επ’ αόριστον απεργία των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα Απογευματινά/Βραδινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα (ΑΒΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑN).

ΕΠ ‘ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΠΑΝ

- Σε επ΄ αόριστο απεργία κατέρχονται από την Τρίτη 11/5/2021 όλοι οι εκπαιδευτικοί των Απογευματινών και Βραδινών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΑΝ (Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, Μουσικά Σχολεία, Προπαρασκευαστική Μαθητεία, Βραδινά Τεχνικών Σχολών, κλπ) μετά από την εξάντληση του χρονικού περιθωρίου που δόθηκε για να τοποθετηθεί η κυβέρνηση στα όσα έχουν συζητηθεί μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για την κατάργηση του καθεστώτος απασχόλησης της αγοράς υπηρεσιών στα απογευματινά και βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΥΠΠΑΝ και την επαναφορά σε μισθωτή απασχόληση.

ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Επιστολή στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας απέστειλαν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ, η αντίστοιχη της ΣΕΚ και οι εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ επαναλαμβάνοντας το αίτημά τους για συνάντηση με στόχο την άμεση επίλυση του ζητήματος που προκύπτει με το καθεστώς απασχόλησης αγοράς υπηρεσιών στα απογευματινά και βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου.