• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΚΤΕΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΕΟ

 

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Συντεχνίας Οικοδόμων ΠΕΟ.

 

 

Στην Συνεδρία, έγινε μια εκτενείς ανάλυσή της Οργανωτικής Πορείας της Συντεχνίας για το 2012 και εξετάστηκε η μέχρι σήμερα πορεία των Προϋπολογισμών.

 

 

Μέσα από την συζήτηση που υπήρξε, διαφάνηκε ότι η κατάσταση στην Οικοδομική Βιομηχανία είναι πολύ δύσκολη και οι εργαζόμενοι δέχονται σοβαρές πιέσεις καθώς οι παραβιάσεις της Συλλογικής Σύμβασης έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

 

Το σημείο που τονίστηκε έντονα  και στηλιτεύτηκε μέσα από την συζήτηση είναι η συνέχιση των απολύσεων εργαζομένων, που ήταν ενταγμένοι στις Συντεχνίες και η αντικατάσταση τους με φτηνή εργατική δύναμη.

 

Παράλληλα το Εκτελεστικό Συμβούλιο των Οικοδόμων διαβεβαιώνει όλους τους εργαζόμενους του Κλάδου ότι το Συνδικαλιστικό Κίνημα παραμένει ισχυρό και είναι ικανό να αντιδράσει και να αντισταθεί σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει. Για το λόγο αυτό καλεί τους εργαζόμενους να παραμείνουν ενωμένοι και να συνταχθούν απόλυτα με τις δυνάμεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους.

 

 

Τέλος με την ολοκλήρωση της Συνεδρίας το Εκτελεστικό Συμβούλιο έδωσε την διαβεβαίωση ότι όλα τα στελέχη της Συντεχνίας θα συνεχίσουν να εργάζονται ακούραστα, ούτως ώστε να ξεπεραστούν όσο πιο ανώδυνα, για τους εργαζόμενους  οι επιπτώσεις από την  Οικονομική κρίση .

 

 

Η Συντεχνία των Οικοδόμων,  βασισμένη πάνω στις  εμπειρίες  και τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων θα συνεχίσει την πλούσια δράση της, για να διατηρήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου, έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

 

 

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012