ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Οίκημα της ΠΕΟ στην Λευκωσία Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Εταιρεία Γενικών Κατασκευών.

Η Γενική Συνέλευση συζήτησε τα γενικότερα προβλήματα της Οικοδομικής Βιομηχανίας και ασχολήθηκε σε βάθος με τα συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι στο χώρο εργασίας τους.

Μέσα από την συζήτηση που ακολούθησε οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας και δήλωσαν απερίφραστα ότι δεν θα δεχτούν να παραβιάζονται τα δικαιώματα τους και τα συμφωνηθέντα που πηγάζουν από την Συλλογική Σύμβαση.

Παράλληλα από τα στελέχη του Επαγγελματικού Μηχανισμού της Συντεχνίας που παραβρέθηκαν στην Συνέλευση δόθηκε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Συντεχνία  Οικοδόμων της ΠΕΟ  θα συνεχίσει να εργάζεται με απαράμιλλο ζήλο για να προστατεύσει τους εργαζόμενους από τις διάφορες παραβιάσεις και  θα συνεχίσει να του στηρίζει με κάθε τρόπο.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012