• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

YOUTH IN ACTION

   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 24 Απριλίου 2013 στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας και η ώρα 7:30 μ.μ. η συζήτηση-διάλεξη με την εκπαιδευτή κ. Σωτηρούλα Γιασεμή στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Youthinaction με γενικό τίτλο «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου» που θα πραγματοποιηθεί από την Εργατική Νεολαία και το Ιστορικό Εργατικό Μουσείο ΠΕΟ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν 14 άτομα οι οποίοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως ερευνητική και οργανωτική ομάδα. Ακολούθως,  αφού ενημερώθηκαν από την εκπαιδευτή για τη συνολική προετοιμασία του σχεδίου , το πρόγραμμα, τις προτεραιότητες και τις υποχρεώσεις τους ως συμμετέχοντες, έγινε καταγραφή του σχεδίου και συνολικός προγραμματισμός των δραστηριοτήτων.

«Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.»