• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOWLING ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά bowling που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λάρνακας στις 22 Ιουλίου 2009.

Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν 12 ομάδες πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα K MAX BOWLING στο σινεμά K CINEPLEX.

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα «BARCELONA», την 2η  θέση πήρε η ομάδα «ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΣ» και την 3η η ομάδα της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου.

Κατά την έναρξη του τουρνουά έγινε σύντομη ομιλία από τον Γραμματέα του Επαρχιακού Γραφείου Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λάρνακας, Αντρέα Κουννή, στην οποία αναφέρθηκε στη δράση του Γραφείου και της ΠΕΟ γενικότερα που ως πρωτοπόρα Συνδικαλιστική Οργάνωση του τόπου πρωτοπορεί ακόμα και στον πολιτιστικό και αθλητικό τομέα.

«Ως ένδειξη της προσφοράς της προς τους εργαζόμενους διεξάγει αυτό το αθλητικό γεγονός, που σκοπό έχει την υγιή ψυχαγωγία, τόσο των μελών της, αλλά και των οικογενειών τους και υποσχόμαστε ως Γραφείο Νεολαίας της ΠΕΟ να συνεχίσει να προσφέρει τέτοιου είδους εκδηλώσεις», ανέφερε ο Α. Κουννής.