• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

Μέσα σε κλίμα…αθλητοπρέπειας και σεβασμού των αντιπάλων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στα Γήπεδα του «Nuevo Campo» τουρνουά FUTSAL που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λευκωσίας, προς τιμήν της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 13 ομάδες και συγκεκριμένα η ΠΑΣΥΕΚ, η NIKADA, η Αναγέννηση Τσερίου Β’, η ΑΕΝ Τσερίου, η ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, η COFFEE ISLAND Έγκωμης, ο Άρης Βελουχιώτης, η PERS POLIS, η ΠΑΣΕΥ, οι Οικοδόμοι Α’, οι Οικοδόμοι Β’, η CABLE NET ΚΑΙ η Αναγέννηση Τσερίου Α’.

 

 

Μετά από αρκετές μάχες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των ομάδων που πολλές φορές έπαιξαν δυνατό παιχνίδι και άλλες τεχνικό τις τέσσερις πρώτες θέσεις κατέλαβαν η ΠΑΣΥΕΚ, ο Άρης Βελουχιώτης, η NIKADA και η Cable Net.

 

 

Σημειώνουμε ότι αρκετές ήταν οι ομάδες που κατηγόρησαν τη διαιτησία για έλλειψη αντικειμενικότητας ενώ μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και μεταξύ κάποιων…θερμόαιμων φιλάθλων αλλά ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και αποτράπηκαν τα χειρότερα!