• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

 

Το Επαρχιακό Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ Λευκωσίας πραγματοποίησε συνεδρία τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου για να κάνει απολογισμό της δράσης του τον χρόνο που πέρασε και να προγραμματίσει τις δραστηριότητες για το 2011.

 

 

Όπως επεσήμανε ο Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ Πιερής Πιερή, το 2011 είναι πολύ σημαντική χρονιά για την ΠΕΟ αφού φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση και τη δράση της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής  Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του τόπου. «Με την ευκαιρία των εορτασμών των 70χρονων της ΠΕΟ το Γραφείο μας θα πραγματοποιήσει διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες αφιερωμένες στην επέτειο. Ταυτόχρονα, ως βοηθητικό Γραφείο της ΠΕΟ τα μέλη μας θα συμβάλουν με την προσφορά τους ώστε να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία παγκύπριες και επαρχιακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει η ΠΕΟ», είπε.

 

 

Συνεχίζοντας ο Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Νεολαίας της ΠΕΟ ανέφερε ότι μέσα στη νέα χρονιά θα επαναληφθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Γραφείο όπως είναι η Παιδική Γιορτή των Φώτων, επιμορφωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις που γίνονται σε συνεργασία με την ΕΔΟΝ κτλ. Βέβαια, ένα από τα κύρια καθήκοντα του Γραφείου θα είναι η οργάνωση και η διεξαγωγή της Παιδικής Κατασκήνωσης της ΠΕΟ το καλοκαίρι.

 

 

Σε ότι αφορά την εκτίμηση της δράσης του Επαρχιακού Γραφείου Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λευκωσίας για το 2010 τα μέλη του Γραφείου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, διοργάνωσε πετυχημένες μπουάτ με τη συμμετοχή νέων εργαζομένων στη διάρκεια των οποίων τα μέλη του Γραφείου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να έρθουν πιο κοντά στο Κίνημα της ΠΕΟ. Επίσης, διοργανώθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη Παιδική Γιορτή των Φώτων, πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικά σεμινάρια για την επιμόρφωση των νέων εργαζομένων και έγινε ακόμη πιο εντατικοποιημένη προσπάθεια για επαφή με νέους εργαζόμενους σε χώρους εργασίας. Επιπρόσθετα, λειτούργησε καλύτερα η συνεργασία με την ΕΔΟΝ σε θέματα που αφορούν τους νέους εργαζόμενους με στόχο την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

 

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πραγματοποίηση της Παιδικής κατασκήνωσης του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ το καλοκαίρι του 2010 και όπως επισημάνθηκε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού σε αυτή έλαβαν μέρος εκατοντάδες παιδιά εργαζομένων που είχαν την ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστες διακοπές σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

 

Το Τ.Σ. ΠΕΟ Λευκωσίας πάντα δίπλα στο Γραφείο Νεολαίας

 

Παρόν στη συνεδρία ήταν ο Γραμματέας του Τμηματικού Συμβουλίου της ΠΕΟ Λευκωσίας-Κερύνειας, Πάμπος Ηρακλείδης, ο οποίος συνεχάρηκε τα μέλη του Γραφείου Νεολαίας για τη δράση τους και την προσφορά τους τόσο στο Τ.Σ. όσο και γενικότερα στην ΠΕΟ.

 

 

Ο Π. Ηρακλείδης διαβεβαίωσε ότι το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΕΟ Λευκωσίας-Κερύνειας στήριζε πάντοτε το Γραφείο Νεολαίας και θα συνεχίσει να το στηρίζει σε όλες τις δραστηριότητες που διοργανώνει αφού η ύπαρξή του ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το Κίνημα της ΠΕΟ.