• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΩΤΩΝ 2009

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παιδική γιορτή των Φώτων που διοργανώνουν κάθε χρόνο από κοινού τα Γραφεία Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων και Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

 

Φέτος η εκδήλωση έγινε την Τρίτη, 6 Ιανουαρίου στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία και σε αυτή έλαβαν μέρος τα παιδιά των εργαζομένων μελών της Ομοσπονδίας.

 

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ, Μαρίνα Κούκου, εκ μέρους και των δύο Γραφείων καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, πρόοδο στα μαθήματά τους, υγεία και ευτυχία στην οικογένειά τους. Κάλεσε επίσης όλα τα παιδιά να ευχηθούν στα παιδιά της Παλαιστίνης, τα οποία πληρώνουν με τη ζωή τους αυτές τις μέρες την αδικία, τη σκληρότητα και την ασυδοσία εκείνων που με τη βία θέλουν να επιβάλουν τη δύναμή τους εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους χωρίς να νοιάζονται για τις ζωές αθώων ανθρώπων, να σταματήσει σύντομα ο πόλεμος.

 

 

 

 

 

 

 

Η Μ. Κούκου κάλεσε επίσης τα παιδιά να ευχηθούν στα παιδιά των Τουρκοκυπρίων συμπατριωτών μας το 2009 να είναι η χρονιά που θα επανενώσει την πατρίδα μας και όλοι μαζί να ζουν και να δημιουργούν χωρίς φόβο και εμπόδια. Ευχές στάλθηκαν ακόμη και σε όλα τα παιδιά που ζουν στην Κύπρο ανεξαρτήτως εθνικότητας και χρώματος.

 

 

Τέλος, η Γραμματέας του Γραφείου Γυναικών της ΠΕΟ κάλεσε τα παιδιά να απολαύσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης που περιλάμβανε παράσταση από το Θέατρο Σκάλα με το έργο «Το Μυστικό των Αοράτων» του Λέβ Ουστίνοβ, χορευτικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Προοδευτικού Σωματείου Ποντίων «Πρόσωπο», κλήρωση πλούσιων δώρων.Στο τέλος της εκδήλωσης ο Aγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.