• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΟ

 

Το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με την ευκαιρία της 8ης του Μάρτη – Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας,την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 4:15 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

 

Το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ σε συνεργασία με τη ΝΤΕΒΙΣ διοργανώνουν για 4η χρονιά το Διήμερο Δικοινοτικών Εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο  2 – 3 Οκτωβρίου 2010 στα αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

 

Για μια ακόμη φορά τα μέλη και οι φίλοι της ΠEO, κατέκλυσαν την αίθουσα Συνεδρίων της ΠEO και απόλαυσαν το όμορφο και γιορταστικό πρόγραμμα που ετοίμασαν τα Eπαρχιακά Γραφεία Eργατικής Nεολαίας και Γυναικών της Oμοσπονδίας μας

ΧαιρετισμόςΓ.Γ. ΠΕΟ Πάμπη ΚυρίτσηΔιήμερο Δικοινοτικών Εκδηλώσεων26-27 Σεπτεμβρίου 2009

 Επιτρέψτε μου πρώτα να συγχαρώ, εκ μέρους του Γ.Σ. της ΠΕΟ, τα δυο γραφεία Εργαζομένων Γυναικών της ΠΕΟ και της DEV-IS για την ωραία πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της δραστηριότητα.

 

Ομιλία του Προέδρου της ΝΤΕΒ-ΙΣ, Μεχμέτ Σεϊς26 Σεπτέμβριου 2009

 Ως ΠΕΟ και ΝΤΕΒ-ΙΣ, σήμερα είμαστε εδώ για το εργαστήριο και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τις γυναίκες μέλη μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας για την Παγκόσμια Μέρα της Ειρήνης. Καλώς ήρθατε.

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 «Μαζί στον αγώνα για ειρήνη, κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα». Κάτω από αυτό το σύνθημα,  το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ διεξάγει την μεγάλη φετινή εκστρατεία της 8ηςτου Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας,  αφιερωμένη στη Διεθνή Αλληλεγγύη.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΩΤΩΝ 2009

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παιδική γιορτή των Φώτων που διοργανώνουν κάθε χρόνο από κοινού τα Γραφεία Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων και Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στη Λευκωσία.