• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΟΜΙΛΙΕΣ

 

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ

ΠΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 2015

 

Ξεκινά στις 2 Μαρτίου η καθιερωμένη παγκύπρια εκστρατεία του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου.

 

Στις δύσκολες συνθήκες που περνούν σήμερα όλες οι γυναίκες της Κύπρου, εργαζόμενες και άνεργες και οι οικογένειές τους η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί κάτω από το σύνθημα «Δικαίωμα στην εργασία- Ζωή με αξιοπρέπεια και ισότητα» και κύριο θέμα της θα είναι οι επιπτώσεις την οικονομικής κρίσης στις εργαζόμενες.

 

Στη διάρκεια της εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν εκατοντάδες επαφές και δεκάδες Γενικές Συνελεύσεις σε χώρους εργασίας σε όλη την Κύπρο ενώ κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι η κεντρική εκδήλωση του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου.

 

Στα πλαίσια της εκστρατείας έχει τυπωθεί επετειακή κάρτα και θα δοθεί στις εργαζόμενες και ταυτόχρονα θα τους δοθεί το καθιερωμένο πια γαρύφαλλο.

 

Εν τω μεταξύ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν κοινές εκδηλώσεις με το αντίστοιχο Γραφείο της Τ/κ Συνδικαλιστικής Οργάνωσης DEV-IS.

 

Συγκεκριμένα, στις 5 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Τμήματος Γυναικών της DEV-IS θα παρευρεθεί σε Συνελεύσεις του Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ στους χώρους δουλειάς και στις 11 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Γραφείου Γυναικών της ΠΕΟ θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η DEV-IS.

 

Στις 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τ.Σ. ΠΕΟ Λευκωσίας εκδήλωση με Βουλγαρικό σχολείο.

 

Στις 7 Μαρτίου το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ θα πραγματοποιήσει, όπως και πέρυσι, εκστρατεία ενημέρωσης των εργαζομένων στα καταστήματα σχετικά με τα διατάγματα της Υπουργού Εργασίας για τα ωράρια των καταστημάτων και τις θέσεις της ΠΕΟ.

 

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν οι Επαρχιακές εκδηλώσεις του Γραφείου Γυναικών σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο το Σάββατο 14 Μαρτίου.

 

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ