• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΑ

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Διακήρυξη ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2013 εξέδωσε η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ), στην οποία σημειώνεται: «Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να διοργανώσουν εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις για την 1η Μάη του 2013 τιμώντας τη Διεθνή Μέρα των Εργαζομένων και των μαρτύρων της εργατικής τάξης.

 

Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΕΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

Ο Γ.Γ. της ΠΕΟ μετέβη στην Πρεσβεία της Βενεζουέλας στις 12 Μαρτίου για να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του Ούγκο Τσάβες και να υπογράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων που ανοίχτηκε για το σκοπό αυτό.

 

ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΣΟ

Στη Λίμα του Περού πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος του Προεδρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ). Οι εργασίες της Συνόδου, που φιλοξενήθηκε από τη  Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Περού (CGTP), ολοκληρώθηκαν το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου.

 

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Στις 9-12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κοτσίν της Κεράλα, το 27ο Συνέδριο των Τραπεζικών και Συνεργατικών Υπαλλήλων της Ινδίας (ΑΙΒΕΑ).

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΜΠΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΓ ΠΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΣΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ Ν. ΑΦΡΙΚΗ, 9-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Θα ήθελα κατ’ αρχήν εκ μέρους της ΠΕΟ να ευχαριστήσω τους συντρόφους των οργανώσεων για τη θερμή φιλοξενία και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει για την επιτυχία του Προεδρικού Συμβουλίου.

 

WFTU ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

WFTU ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, 16 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΠΣΟ) 6-10/4/2011

Το 16ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6-10 Απριλίου 2011 στην Αθήνα Ελλάδα, εκφράζει ξανά την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη με τον αγώνα των Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων εργαζομένων για τη λύση του Κυπριακού προβλήματος και την επανένωση της Κύπρου. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΟ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

Αντιπροσωπεία της ΠΕΟ με επικεφαλής τον Γ.Γ. Πάμπη Κυρίτση επισκέφθηκε τη Γενική Ένωση Εργαζομένων Μάλτας (GWU) και είχε συνάντηση με την ηγεσία της Οργάνωσης, τον Υπουργό Τουρισμού και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του Εργατικού Κόμματος στη Μάλτα.

 

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 5 ΚΟΥΒΑΝΩΝ

Για δεκαετίες τώρα, από την ημέρα της νίκης της Κουβανικής επανάστασης, ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός μηχανεύεται τρόπους και μεθόδους για να υπονομεύσει τον αγώνα του λαού της Κούβας.