• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ 2004-2007

 

Την τετραετία που ανασκοπούμε το Γραφείο Ερευνών και Μελετών έκανε αισθητή την παρουσία του, βοήθησε και πρόβαλε την ΠΕΟ και την καθημερινή δουλειά του κινήματος.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2006

 Το 2006 ήταν μια χρονιά με τις δικές της ιδιομορφίες. Ήταν η χρονιά των βουλευτικών εκλογών στις οποίες ο υπεύθυνος του Γραφείου ήταν υποψήφιος  του ΑΚΕΛ – Αριστερά Νέες Δυνάμεις.   Από δε τον Οκτώβρη του 2006 ο υπεύθυνος του ΓΕΜ διορίστηκε μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) η οποία συνεδριάζει στις Βρυξέλλες 2-3 φορές το μήνα.

 

Α. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝΤΟΥ ΓΕΜ ΓΙΑ ΤΟ 2006

 

Από τις δραστηριότητες του Γραφείου Ερευνών και Μελετών κατά το 2005 ξεχωρίζει η έκδοση της μπροσούρας για τους Καταναλωτές και η μεγαλύτερη ενασχόληση με τα προβλήματα και την προώθηση μέτρων για βελτίωση της θέσης του κύπριου Καταναλωτή στην Κοινωνία. Προς τούτο γράφτηκαν ενημερωτικά άρθρα, υπεβλήθηκαν εισηγήσεις και έγιναν αρκετά σεμινάρια σε στελέχη μας που κάλυψαν ολόκληρη την Κύπρο.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΜ ΓΙΑ ΤΟ 2005

 

Οι δραστηριότητες του Γραφείου Ερευνών και Μελετών μέσα στο 2004 κινήθηκαν μέσα στα πλαίσια που καθορίστηκαν από το Ε.Σ. μετά και από την ίδρυση και λειτουργία του αντίστοιχου Γραφείου στο Ινστιτούτο Εργασίας.

OI ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2000 – 2003

 

Την τετραετία που ανασκοπούμε το Γραφείο Ερευνών & Μελετών συνέχισε την πλούσια και καρποφόρα δραστηριότητα με μελέτες, έρευνες, άρθρα αναλύσεις, σεμινάρια, διαλέξεις πάνω σε μια σειρά από επίκαιρα, ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα, δίδοντας έτσι την συνεισφορά του στην τεκμηρίωση και προβoλή των θέσεων της ΠΕΟ.