• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε τους αγώνες με ενότητα και οργάνωση

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, συνήλθε στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Οικοδόμων, Μηχανοτεχνιτών, Ηλεκτροτεχνιτών, Ξυλουργών, Μεταλλωρύχων και Γενικών εργατών Κύπρου ΠΕΟ.

Κοινή ανακοίνωση ΠΕΟ - DEV-IS, 15 Μαρτίου 2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΠΕΟ  συνάντηση  μεταξύ του Εκτελεστικού Γραφείου της ΠΕΟ και της Εκτελεστικής Γραμματείας της DEV-IS η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των επαφών και της κοινής δράσης μεταξύ των δυο οργανώσεων.

Ανακοίνωση ΠΕΟ για την Παγκόσμια Μέρα Καταναλωτή, 15 Μαρτίου 2023

H 15η Μαρτίου, η Παγκόσμια Μέρα Καταναλωτή βρίσκει τους καταναλωτές στην Κύπρο αλλά και διεθνώς σε πολύ δύσκολη κατάσταση αφού οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης και της ενέργειας σε συνδυασμό με τις αυξήσεις  στα επιτόκια διαβρώνουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό τους επίπεδο.

Άμεση απόσυρση του Διατάγματος για την Εθνική Στρατηγική Απασχόλησης

Προσπάθεια ξενοδόχων να απορυθμίσουν τις εργασιακές σχέσεις

Άμεση απόσυρση  του Διατάγματος για την Εθνική Στρατηγική Απασχόλησης

Ανακοίνωση Γενικού Συμβουλίου ΠΕΟ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/3/2023 ασχολήθηκε με την εκτίμηση του οργανωτικού πλάνου της ΠΕΟ για το 2022 και καθόρισε τους στόχους για το 2023. Συζήτησε επίσης την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στα βασικά  εργασιακά και κοινωνικοοικονομικά ζητήματα.

Διακήρυξη για την 8η του Μάρτη - Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ  στέλνει αγωνιστικό μήνυμα σε όλες τις εργαζόμενες με την ευκαιρία της Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου τίμησε την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνοντας εκδήλωση την Δευτέρα, 6 Μαρτίου στο Οίκημα της Ομόνοιας Βορείου Πόλου στο Καϊμακλί.

«Μαζί για επανένωση, ισότητα, αλληλεγγύη»

Δικοινοτική Εκδήλωση για την 8η του Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ  και το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, μαζί με Τουρκοκυπριακές Γυναικείες και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις διοργανώνουν κοινή εκδήλωση με την ευκαιρία της 8ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με σύνθημα  «Μαζί για επανένωση, ισότητα, αλληλεγγύη».

Μήνυμα συμπαράστασης ΠΕΟ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Η ΠΕΟ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα.

Ανακοίνωση ΠΕΟ για Στρατηγική απασχόλησης αλλοδαπού εργατικού δυναμικού

Η ανάγκη για εκσυγχρονισμό της Στρατηγικής απασχόλησης ξένου εργατικού δυναμικού ήταν πάγια αξίωση της ΠΕΟ αφού διαπιστώναμε  αδυναμίες και στρεβλώσεις μετά από 30 χρόνια εφαρμογής της.