ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ»

Εκτύπωση

To δράμα των αγνοουμένων αγγίζει και τις δύο κοινότητες. Η τραγωδία ίδια ο πόνος ίδιος. Οι οικογένειες όλων των αγνοουμένων σε όλο τον κόσμο βιώνουν τον ίδιο πόνο. Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ένα οικουμενικό έργο της Αliye Umannell. ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 7.30μ.μ στο αμφιθέατρο της ΠΕΟ.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 18 Μαρτίου 2015 Περισσότερα...
 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Εκτύπωση

Στις 4 και 5 του Μάρτη πρόκειται να συνέλθει στην Κύπρο η ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Με αυτή την ευκαιρία οι Συνδικαλιστικές και Κοινωνικές Οργανώσεις που συναποτελούν την Πλατφόρμα “Η Κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί” έχουν αποφασίσει την διοργάνωση μεγάλης παγκύπριας κοινωνικής κινητοποίησης διαμαρτυρίας προς τις πολιτικές σκληρής λιτότητας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Τρόικας την Τετάρτη 4 του Μάρτη ώρα 5 μ.μ στο χώρο έξω από το Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία

Τελευταία Ενημέρωση στις 27 Φεβρουαρίου 2015 Περισσότερα...
 

15/5/14 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ Η.Ο.»

Εκτύπωση

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Εργαζόμενοι και Κοινωνία μπορούν να αποτρέψουν το ξεπούλημα των Η.Ο.» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014, στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα ΕΤΚΑ ΠΕΟ στη Λευκωσία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 27 Φεβρουαρίου 2015 Περισσότερα...
 

26-3-2014 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Εκτύπωση

Η Κυβέρνηση εξάγγειλε από τον περασμένο Ιούλιο την συνολική μεταρρύθμιση της πολιτικής κοινωνικής πρόνοιας στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμματικών δεσμεύσεων των Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και ως υλοποίηση μνημονιακής υποχρέωσης. Η συνολική μεταρρύθμιση θα υλοποιηθεί μέσα από τη θεσμοθέτηση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) από την 1ην Ιουλίου 2014.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 21 Μαρτίου 2014 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 10

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2019

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ