• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ

Πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Σεμινάριο της ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ στα αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια Λάρνακας, στα πλαίσια της μορφωτικής δράσης της Συντεχνίας και επιμόρφωσης των μελών της.

Η ΣΕΒΕΤΤΥΚ-ΠΕΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της διήμερης διεθνούς συνάντησης των Συνδικαλιστικών οργανώσεων στον κλάδο του λιανικού εμπορίου μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) η οποία φιλοξενήθηκε από την γαλλική CGT (κλαδική εμπορίου) στο Παρίσι στις 20 με 21 Νοεμβρίου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ

Η Συντεχνία Εργατοϋπαλλήλων, Βιομηχανίας, Εμπορίου, Τύπου-Τυπογραφείων και Γενικών Υπηρεσιών Κύπρου Π.Ε.Ο. υπέγραψε την Τετάρτη 06/11/2019 συλλογική σύμβαση με την Εταιρεία THERMOSOLAR IFM J.V. που ρυθμίζει τους όρους εργασίας και μισθοδοσίας του προσωπικού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας και των συζητήσεων που γίνονται, απασχόλησαν την Κλαδική Επιτροπή των εργαζομένων στις Ιδιωτικές Εταιρείες παροχής Ασφάλειας της Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ ΠΕΟ σε έκτακτη της συνεδρία.
Με αυτή την ευκαιρία, αναδεικνύουμε ξανά, την ουσία των προβλημάτων του κλάδου των ιδιωτών φυλάκων ασφαλείας:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτριών-Νοσηλευτών το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΒΕΤΤΥΚ-ΠΕΟ       και η Κλαδική Επιτροπή Εργαζομένων στα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια της ΠΕΟ, συγχαίρει όλες τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που με αίσθημα ευθύνης δίνουν καθημερινά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τον δικό τους αγώνα για προσφορά σε όσους συνανθρώπους μας την χρειάζονται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΒΕΤΤΥΚ-ΠΕΟ ΓΙΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η ΣΕΒΕΤΤΥΚ-ΠΕΟ εκτιμά ότι ο δημόσιος διάλογος που αναπτύχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά πόσο τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα παραμείνουν ή όχι κλειστά την Κυριακή και τη Δευτέρα το Πάσχα, φανερώνει το κατάντημα που επικρατεί σε αυτό το μεγάλο κλάδο της οικονομίας.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 150 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Α ΑΠΟ ΣΕΒΕΤΤΥΚ-Π.Ε.Ο

Οι εργαζόμενοι, μέλη της ΣΕΒΕΤΤΥΚ-Π.Ε.Ο., που εργάζονταν μέχρι πρότινος στην Παγκύπρια Εταιρεία Αρτοποιών, πραγματοποίησαν τη Τετάρτη 30/07/2014 γενική συνέλευση μετά την αιφνιδιαστική και άνευ προειδοποίησης απόλυση τους.

ΕΠΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΣΤΡΟΜ ΛΤΔ

Σε επαόριστον στάση εργασίας κατήλθαν σήμερα στις 10:00 το πρωί οι εργαζόμενοι στην βιομηχανία ΑΦΡΟΣΤΡΩΜ Λτδ στη Λευκωσία διαμαρτυρόμενοι για απόλυση τεσσάρων συναδέλφων τους.

Η Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Η Κλαδική Επιτροπή Εργαζομένων στο Λιανικό Εμπόριο Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο., εκφράζει τη στήριξη της στην σημερινή Παγκύπρια κινητοποίηση που διοργανώνει η ΠΟΒΕΚ μαζί με την πλειοψηφία των Συνδέσμων που αποτελούν το Λιανικό Εμπόριο.

ΈΛΙΞΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΕΛΛΗΝΑΣ D.I.Y.”

 

Με το κεφάλι ψηλά, οι απεργοί της ELLINAS DIY, έπιασαν δουλειά! η γενική συνέλευση των απεργών  ομόφωνα έγκρινε  την καταρχήν συμφωνία με την οποία διασφαλίζεται η τήρηση της νομοθεσίας και των εργασιακών θεσμίων.