• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 2015

Ξεκινά στις 2 Μαρτίου η καθιερωμένη παγκύπρια εκστρατεία του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΟ ΓΙΑ 8η ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρόσκληση γραφείου γυναικών ΠΕΟ για 8Η  Μαρτίου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

 

Το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ εκφράζει την έντονη διαφωνία του για την απόφαση της Κυβέρνησης  Αναστασιάδη και ειδικότερα των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για μείωση στο 50% της πάγιας χορηγίας που χορηγούσε ο Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας προς τις Οργανώσεις μέλη του.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 8 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 O ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σ’ όλες τις γυναίκες στη Κύπρο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ προς τιμήν της επετείου της 8ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

Η ΠΕΟ τιμά και φέτος, όπως και κάθε χρόνο την επέτειο της 8ης του Μάρτη πραγματοποιώντας εκδηλώσεις και εκατοντάδες επαφές και Συνελεύσεις σε χώρους εργασίας υπενθυμίζοντάς τους ότι είναι πάντα δίπλα τους και μάχεται διαρκώς για τα δικαιώματά τους.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΗ 2012

«Η φετινή επέτειος της 8ης του Μάρτη, βρίσκει τους εργαζομένους σε όλο τον κόσμο αντιμέτωπους με τις συνέπειες μιας βαθιάς και παρατεταμένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αυτή την περίοδο ο καπιταλισμός δείχνει το πλέον βάρβαρο του πρόσωπο. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο νεοφιλελευθερισμός όχι μόνο δεν μπόρεσε να θεραπεύσει τις αντιφάσεις του καπιταλισμού, αλλά αντίθετα τις έχει εξωθήσει στην πιο ακραία και απάνθρωπη μορφή τους», ανέφερε ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης που ήταν ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Κεντρικό Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ προς τιμήν της 8ης του Μάρτη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ 8ης ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ

 

Για άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη μεγάλη παγκύπρια εκστρατεία που πραγματοποιεί το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της παγκύπριας εκστρατείας που πραγματοποιεί η ΠΕΟ για τον εορτασμό της 8ης του Μάρτη, Τουρκοκύπριες μέλη της DEV-IS ήρθαν στις ελεύθερες περιοχές και συνοδευόμενες από αντιπροσωπεία του Γραφείου Γυναικών της ΠΕΟ επισκέφθηκαν χώρους εργασίας και αντίστοιχα μέλη του Γραφείου Γυναικών της ΠΕΟ επισκέφθηκαν τα κατεχόμενα.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

8η του Μάρτη και το Παγκόσμιο Εργατικό και Γυναικείο Κίνημα θυμάται και  τιμά με σεβασμό τις πρωτοπόρες αγωνίστριες της Νέας Υόρκης του 1857 που βγήκαν στους δρόμους  να διεκδικήσουν ανθρώπινους όρους εργασίας και καλύτερο μεροκάματο, αντιπαλεύοντας την εκμετάλλευση.