ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ

Εκτύπωση

Παραδόθηκε την Τρίτη στην Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου ο Kώδικας Αντιμετώπισης της Σεξουαλικής Παρενόχλησης και στον ιδιωτικό τομέα από αντιπροσωπεία των ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΟΕΒ.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 17 Ιουλίου 2019 Περισσότερα...
 

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτύπωση

-Γ.Γ. ΠΕΟ: Ο μόνος τρόπος προστασίας των εργαζομένων, Κυπρίων και Μεταναστών, είναι η ενότητα και ο αγώνας με βάση την αρχή της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, ενάντια στην εκμετάλλευση και την αδικία

Τελευταία Ενημέρωση στις 12 Ιουλίου 2019 Περισσότερα...
 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΜΠΗ ΚΥΡΙΤΣΗ Γ. Γ. ΠΕΟ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΙΝΕΚ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΈΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Εκτύπωση

Θα ήθελα καταρχήν,  εκ μέρους της ΠΕΟ και του ΙΝΕΚ,  να σας καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου και να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας. Ιδιαίτερο καλωσόρισμα και ευχαριστίες απευθύνω στους 7 οργανισμούς από 5 χώρες(Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία, Δανία και Ιταλία) για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους στην επιτυχή υλοποίηση του τριετούς προγράμματος ΜigrAID το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και του οποίου το σημερινό συνέδριο αποτελεί ουσιαστικά τη τελευταία δράση.

Τελευταία Ενημέρωση στις 12 Ιουλίου 2019 Περισσότερα...
 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣΥΚΙ

Εκτύπωση

Τα δημόσια νοσηλευτήρια αποτελούν βασικό πυλώνα για την παροχή ποιοτικών, ψηλού επιπέδου εξειδικευμένων και προσβάσιμων στον κάθε πολίτη υπηρεσιών υγείας.  Και σε συνθήκες ΓΕΣΥ ο ρόλος των δημόσιων νοσηλευτηρίων είναι κεντρικός και καθοριστικός.

Τελευταία Ενημέρωση στις 09 Ιουλίου 2019 Περισσότερα...
 

ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΖΗΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Εκτύπωση

Σε επ’αόριστον απεργία κατέρχονται από αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία Ζήνων Λάρνακας αφού η εταιρεία συνεχίζει να μην καταβάλλει τους μισθούς τους και παρακρατεί τις αποκοπές στα διάφορα Ταμεία τους.

Τελευταία Ενημέρωση στις 03 Ιουλίου 2019 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 163

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ