Εκτύπωση

 

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ  ΣΤΑΥΡΟ  ΜΑΛΑ

 

Οι πολίτες με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή, αποφάσισαν ότι στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών θα βρίσκονται οι Σταύρος Μαλάς και Νίκος Αναστασιάδης.

 

Παρά τις προσδοκίες του κυρίου Αναστασιάδη ότι οι εκλογές θα ήταν ενός γύρου, η κοινωνία είχε αντίθετη άποψη.

 

Είναι φανερό ότι ο κύριος Αναστασιάδης είναι ο υποψήφιος που είναι ταυτισμένος με τις  πολιτικές σκληρής λιτότητας που ακολουθούν και όλοι ομοιδεάτες του στην Ευρώπη.

 

Είναι ταυτισμένος με τις  ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών.

 

Είναι ο υποψήφιος ο οποίος δημόσια, τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του, ενοχοποιούν το ύψος των μισθών ως την αιτία των προβλημάτων της οικονομίας και θεωρούν «βασιλικούς» τους κατώτατους μισθούς των 870€ της πωλήτριας και του γραφέα.

 

Η  ΠΕΟ δεν έχει  καμία αμφιβολία για τις πολιτικές που θα ακολουθήσει σε περίπτωση εκλογής του.  Θα είναι πολιτικές αντιλαϊκές και νεοφιλελεύθερες, χωρίς καμία διάθεση αντίστασης στην Τρόικα και στα μεγάλα συμφέροντα.

 

Αυτή την ώρα,  ο τόπος χρειάζεται νέο, προοδευτικό και αξιόπιστο ηγέτη, που μαζί με τους εργαζόμενους θα αγωνίζεται για διατήρηση της κοινωνικής ισορροπίας και της κοινωνικής συνοχής. Που θα αγωνίζεται για να προστατευτούν οι εργατικές και κοινωνικές κατακτήσεις του λαού μας,  για να μην συρρικνωθεί το κοινωνικό κράτος και να μην ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος.

 

Χρειάζεται ηγέτη που θα αντιστέκεται στις αντιλαϊκές πολιτικές και θα απορρίπτει τις  πολιτικές σκληρής λιτότητας. Που θα σέβεται τις εργασιακές σχέσεις και τον κοινωνικό διάλογο.

 

Ηγέτη που θα υπερασπίζεται τους εργαζόμενους και τους μη προνομιούχους και όχι ηγέτη ταυτισμένο με τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

 

Ο Β γύρος των Προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, είναι υπόθεση που αφορά άμεσα το μέλλον των εργαζομένων. Είναι υπόθεση όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων.

 

Όλοι μαζί μπορούμε με την ψήφο μας  να ανακόψουμε τον δρόμο στις συντηρητικές πολιτικές, οι οποίες όπου εφαρμόστηκαν στην πράξη από ομοϊδεάτες του κυρίου Αναστασιάδη, μόνο πόνο και δυστυχία έφεραν στους Λαούς.

 

Η ΠΕΟ καλεί όλους  τους εργαζόμενους να  ψηφίσουν τον νέο, αξιόπιστο και προοδευτικό άνθρωπο, που θα οδηγήσει τον τόπον στην νέα εποχή.

 

Να ψηφίσουν τον Σταύρο Μαλά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 13:38
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ