ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εκτύπωση

Με συνθήματα όπως «φτάνει πια η κοροϊδία», «επανάκτηση των δικαιωμάτων μας», «ΓΕΣΥ εδώ και τώρα» οι συνταξιούχοι μέλη της ΕΚΥΣΥ πραγματοποίησαν νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας την  Παρασκευή  24 Μαρτίου έξω από την Βουλή. Άνθρωποι 65-85 ετών και άνω, κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, με προβλήματα υγείας ύψωσαν για άλλη μια φορά το ανάστημά τους και έδωσαν άλλο έναν αγώνα, έτσι όπως είναι συνηθισμένοι να κάνουν, για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Τα δικαιώματα που με αίμα και αγώνες κατέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια και που ξαφνικά και αυθαίρετα η κυβέρνηση Αναστασιάδη  τους τα αφαίρεσε.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ: ΑΗΚ ΚΑΙ CYTA ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Εκτύπωση

Υπό την εξέλιξη της υποβολής στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της CYTA του νέου προσχεδίου νόμου για τη δημιουργία εταιρείας ιδιωτικού δικαίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ημερίδα με θέμα “Οι Επιπτώσεις από τις ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών CYTA – ΑΗΚ” που διοργάνωσε η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, στην οποία οι ομιλητές ανέπτυξαν νομικά, οικονομικά, κοινωνικά επιχειρήματα στηρίζοντας τη θέση ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον οι δύο οργανισμοί δημοσίου δικαίου να εκσυγχρονιστούν και να παραμείνουν δημοσίου δικαίου.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. Γ. ΠΕΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εκτύπωση

Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ επιτρέψετε μου να  χαιρετίσω τη πρωτοβουλία της ΣΗΔΗΚΕΚ για τη πραγματοποίηση της σημερινής ημερίδας με θέμα τις ιδιωτικοποιήσεις.  Το θέμα συνεχίζει να είναι για τη κοινωνία μας επίκαιρο και κεφαλαιώδες αφού  η κυβέρνηση, έτσι και αλλιώς, δεν μας αφήνει να το ξεχάσουμε. 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

ΟΜΙΛΙΑ Γ.Γ ΠΕΟ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ 8ης ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

Εκτύπωση

Επιτρέψετε μου εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ να  καλωσορίσω όλες και όλους στην αποψινή πολιτιστική εκδήλωση η οποία εντάσσεται και αυτή στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί το κίνημα μας προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 20 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΓΕΣΥ

Εκτύπωση

Οι θέσεις που δημόσια κατάθεσε χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Ν. Παπαδόπουλος για ενδιάμεσο μεταβατικό σχέδιο μέχρι την εφαρμογή του ΓΕΣΥ κάθε άλλο παρά υποβοηθούν την προσπάθεια για άμεση ολοκλήρωση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν από την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα για να οδηγηθούμε στην εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 17 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 132

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ