ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Συνήλθε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, σε διευρυμένη συνεδρία το Γ.Σ. της ΠΕΟ, το οποίο εκτίμησε τα αποτελέσματα της ανανέωσης των συλλογικών συμβάσεων που έληξαν τέλος του 2017 αρχές 2018 και καθόρισε την πολιτική που θα ακολουθηθεί για τις συμβάσεις που θα βρίσκονται υπό ανανέωση όπως και τις ευρύτερες κοινωνικές διεκδικήσεις της ΠΕΟ.

Τελευταία Ενημέρωση στις 06 Νοεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Εκτύπωση

Συνήλθαν σήμερα έκτακτα τα Διοικητικά Συμβούλια (Δ.Σ) των Συντεχνιών ΣΥΞΚΑ-ΠΕΟ και ΟΥΞΕΚΑ-ΣΕΚ και συζήτησαν τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους από την προωθούμενη κατάργηση του νόμου «περί ίδρυσης και λειτουργίας των ξενοδοχείων».

Τελευταία Ενημέρωση στις 06 Νοεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΣΕ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑ OΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ TEN GROUP SERVICES LTD ΚΑΙ J&P (OVERSEAS) LTD

Εκτύπωση

Oι εργαζόμενοι των εταιρειών TEN GROUP SERVICES LTD και J&P (OVERSEAS) LTD που κατήλθαν σε επ’ αόριστο απεργία από την 31 Οκτωβρίου 2018,  συνεχίζουν με πίστη και αποφασιστικότητα τον αγώνα τους μέχρι τη τελική δικαίωση.

Τελευταία Ενημέρωση στις 06 Νοεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Εκτύπωση

Το 1993, ο ΟΗΕ όρισε τη 17η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της φτώχειας,  με στόχο να αναδείξει το φαινόμενο της φτώχειας και να ωθήσει τα κράτη, ανά το παγκόσμιο,  να ενεργήσουν αποτελεσματικά για τη μείωση του. 25 χρόνια μετά, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά αφού οι αριθμοί των απόλυτα φτωχών και των ατόμων που βρίσκονται στο κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού όχι μόνο δεν έχουν μειωθεί, αλλά έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά και επεκταθεί γεωγραφικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις 16 Οκτωβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΕΟ: ΌΧΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ

Εκτύπωση

Δυστυχώς οι ενέργειες της κυβέρνησης σ’ ότι αφορά την παιδεία οι οποίες χαρακτηρίζονται από την αυθαιρεσία, τον ετσιθελισμό και την καταστρατήγηση των συμφωνημένων διαδικασιών του κοινωνικού διαλόγου, έχουν οδηγήσει σε μεγαλύτερη όξυνση της κρίσης στην παιδεία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 151

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2018

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ