ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ, σε σημερινή του συνεδρία εκτίμησε   τα οργανωτικά και οικονομικά αποτελέσματα κατά το 2016 και  ενέκρινε το οργανωτικό και οικονομικό πλάνο για το 2017.

Τελευταία Ενημέρωση στις 21 Φεβρουαρίου 2017 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Εκτύπωση

Η κυπριακή κοινωνία σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα από τα πιο σκληρά και απάνθρωπα αποτελέσματα των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.  Το σπίτι μιας μονογονεϊκής οικογένειας που μοναδικό της εισόδημα είναι η σύνταξη χηρείας εκποιείται.

Τελευταία Ενημέρωση στις 15 Φεβρουαρίου 2017 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΟ ΓΙΑ ΓΕΣΥ

Εκτύπωση

Στη χτεσινή συζήτηση των Νομοσχεδίων που αφορούν στο ΓΕΣΥ ενώπιων της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, o Υπουργός Υγείας και οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών μετέφεραν θέση της κυβέρνησης για ίση συνεισφορά εργαζομένων και εργοδοτών καθώς και για αυξημένες και καθολικές συμπληρωμές οι οποίες υπάρχει πιθανότητα να αυξάνονται στην πορεία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 20 Ιανουαρίου 2017 Περισσότερα...
 

ΈΝΤΟΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΠΕΟ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Εκτύπωση

Εκ μέρους των οργανωτών της ψεσινής δικοινοτικής εκδήλωσης στο γήπεδο της νεκρής ζώνης, δίπλα από το Λήδρα Πάλας, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια μας για τους χειρισμούς της αστυνομίας, αναφορικά με την αντιδιαδήλωση που έγινε από μικρή ομάδα ακραίων ατόμων, με καλυμμένα πρόσωπα.

Τελευταία Ενημέρωση στις 11 Ιανουαρίου 2017 Περισσότερα...
 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ 10/01/2017

Εκτύπωση

Η μόνιμη Επιτροπή του Πανσυνδικαλιστικού Φόρουμ, (που αποτελείται από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, TURK-SEN, DEV-IS και KTAMS), ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Πανσυνδικαλιστικού Φόρουμ στις 9 Ιανουαρίου 2017 στο Λήδρα Πάλας στις 10π.μ. ενόψει της συνέχισης της διαπραγμάτευσης για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού προβλήματος.

Τελευταία Ενημέρωση στις 05 Ιανουαρίου 2017 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 129

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ