ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Εκτύπωση

Το 1993, ο ΟΗΕ όρισε τη 17η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της φτώχειας,  με στόχο να αναδείξει το φαινόμενο της φτώχειας και να ωθήσει τα κράτη, ανά το παγκόσμιο,  να ενεργήσουν αποτελεσματικά για τη μείωση του. 25 χρόνια μετά, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά αφού οι αριθμοί των απόλυτα φτωχών και των ατόμων που βρίσκονται στο κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού όχι μόνο δεν έχουν μειωθεί, αλλά έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά και επεκταθεί γεωγραφικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις 16 Οκτωβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΕΟ: ΌΧΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ

Εκτύπωση

Δυστυχώς οι ενέργειες της κυβέρνησης σ’ ότι αφορά την παιδεία οι οποίες χαρακτηρίζονται από την αυθαιρεσία, τον ετσιθελισμό και την καταστρατήγηση των συμφωνημένων διαδικασιών του κοινωνικού διαλόγου, έχουν οδηγήσει σε μεγαλύτερη όξυνση της κρίσης στην παιδεία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ ΡΙΚ

Εκτύπωση

Η ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ ΡΙΚ δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή της στην απόφαση του Δ.Σ. του ΡΙΚ και του Υπουργικού Συμβουλίου να εγκαταλειφτεί ο εμπορικός τομέας (διαφημίσεις), και να καλυφθούν οι απώλειες με επί πλέον 2,5 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του.

Τελευταία Ενημέρωση στις 07 Σεπτεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒ

Εκτύπωση

Με χθεσινή δημόσια τοποθέτηση, η ΟΕΒ προβαίνει στη σωστή διαπίστωση ότι η εργατική αναταραχή που υποβόσκει στην παιδεία, την υγεία και την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για την οικονομία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 19 Ιουλίου 2018 Περισσότερα...
 

Η ΠΕΟ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Εκτύπωση

Η κυβέρνηση με τις χθεσινές ενέργειες της κλιμάκωσε την επίθεση που ξεκίνησε ενάντια στη συνδικαλιστική δράση και στα συνδικαλιστικά στελέχη των εκπαιδευτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων.  Ουσιαστικά με τις ενέργειες της παρεμποδίζει την ελεύθερη και απρόσκοπτη άσκηση του δικαιώματος του συνδικαλίζεσθαι, δικαίωμα κατοχυρωμένο στο σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας του οποίου η κυβέρνηση είναι ο θεματοφύλακας.

Τελευταία Ενημέρωση στις 19 Ιουλίου 2018 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 151

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2018

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ