ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Εκτύπωση

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης  για το θέμα συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης διαδικτυακά (TAXISNET), η ΠΕΟ   πραγματοποιεί δίωρο σεμινάριο με λειτουργούς του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων (Φόρου Εισοδήματος) την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και η ώρα 4.00μ.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ. στον 6ο όροφο της ΠΕΟ Λευκωσίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις 20 Ιουνίου 2018 Περισσότερα...
 

ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ΚΑΙ ΠΕΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκτύπωση

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν τους εργαζόμενους,  συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν στις 14 Ιουνίου 2018 αντιπροσωπείες της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών και της ΠΕΟ στο πλαίσιο του  κύκλου επαφών που έχει εγκαινιάσει  η ΠΑΣΥΝΟ με το συνδικαλιστικό κίνημα.

Τελευταία Ενημέρωση στις 15 Ιουνίου 2018 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Εκτύπωση

Τις τελευταίες ημέρες οι καταναλωτές έχουν επιβαρυνθεί με συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.

Τελευταία Ενημέρωση στις 05 Ιουνίου 2018 Περισσότερα...
 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΣΟ - 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 , ΓΕΝΕΥΗ

Εκτύπωση

Στα πλαίσια της 107ης ετήσιας  συνόδου της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας που πραγματοποιείται στην Γενεύη της Ελβετίας η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία διοργάνωσε  χθες 4 Ιουνίου  συνάντηση μελών και φίλων της ΠΣΟ  με θέμα "Η θέση της ΠΣΟ για το μέλλον της Εργασίας". Η ΠΕΟ συμμετείχε με τον ΓΓ της Πάμπη Κυρίτση ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες της ετήσιας συνόδου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης και μέσα σε διεθνιστικό πνεύμα η ΠΣΟ τίμησε τον  Ραμόν Καρτόνα από την Συνομοσπονδία Εργαζομένων Κούβας (CTC) για την ανεκτίμητη συνεισφορά του στον κουβανικό λαό και στο διεθνές ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Παίρνοντας  τον λόγο  Γ.Γ. της ΠΕΟ  Πάμπης Κυρίτση ευχαρίστησε τον Ραμόν Καρτόνα για την αφοσίωση και τους αγώνες που έδωσε για δεκαετίας ως στέλεχος της ΠΣΟ και τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο δίνοντας συνέχεια στους αγώνες μέσα από της γραμμές της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις 05 Ιουνίου 2018 Περισσότερα...
 

Η ΠΕΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 10/6/2018

Εκτύπωση

Η ΠΕΟ στηρίζει και συμμετέχει δυναμικά στη Πορεία Ειρήνης που διοργανώνει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, ώρα 10.00 π.μ. στην περιοχή της βάσης Ακρωτηρίου στη Λεμεσό. Καλεί τα μέλη της και όλους/όλες τους/τις εργαζόμενους/νες να πορευθούν μαζικά στον δρόμο της Ειρήνης,  απαιτώντας Ειρήνη στον κόσμο, Ειρήνη στον τόπο μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις 05 Ιουνίου 2018 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 149

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2018

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ