ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΟ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 24ΩΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Εκτύπωση

Παγκύπρια 24ωρη προειδοποιητική απεργία στην Οικοδομική Βιομηχανία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, μετά από απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι εξουσιοδότησαν τα Συμβούλια των Συντεχνιών Οικοδόμων ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ, για λήψη μέτρων αντίδρασης μετά την απόρριψη της συμφωνίας για την Οικοδομική Βιομηχανία εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων (ΟΣΕΟΚ).

Τελευταία Ενημέρωση στις 12 Φεβρουαρίου 2019 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΟ ΓΙΑ ΓΕΣΥ

Εκτύπωση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ολοφάνερη μια  έντονη προσπάθεια, από διάφορες κατευθύνσεις,  για δημιουργία ενός αρνητικού σκηνικού, ενός σκηνικού αμφισβήτησης, αμφιβολίας και σύγχυσης σχετικά με την προοπτική  εφαρμογής του ΓΕΣΥ.

Τελευταία Ενημέρωση στις 31 Ιανουαρίου 2019 Περισσότερα...
 

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Εκτύπωση

Η απόφαση που πήρε στις 19/12/2018 το Συμβούλιο Λιμενεργασίας Λεμεσού, με τη διαφωνία της ΠΕΟ και της ΣΕΚ, όχι μόνο δεν λύνει τις εργατικές διαφορές στο Λιμάνι Λεμεσού, αντίθετα τις επιδεινώνει επικίνδυνα.

Τελευταία Ενημέρωση στις 20 Δεκεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ, ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Εκτύπωση

Mια εκδήλωση αγάπης, χαράς και ανθρωπιάς απο τους Καλλιτέχνες Θεάτρου, το Γραφείο Μεταναστών και την Εργατική Νεολαία της ΠΕΟ, αφιερωμένη στα παιδιά των μελών και συναδέλφων μας και στους μικρούς μαθητές των πολιπολιτισμικών σχολείων της μείζονος Λ/ευκωσίας των οποίων οι οικογένειες δοκιμάζονται σκληρά λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης και ανεργίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις 18 Δεκεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ

Εκτύπωση

Συναδελφικό μήνυμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους μετανάστες στην Κύπρο στέλνει η ΠΕΟ με την ευκαιρία της 18ης  Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας  Μέρας Μεταναστών και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για διασφάλιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων και της ποιότητας ζωής  των εργαζομένων, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, χρώματος.

Τελευταία Ενημέρωση στις 17 Δεκεμβρίου 2018 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 153

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ