Εκτύπωση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

 

ΤΙΤΛΟΣ: «Λεμεσιανοί, οι νομοταγείς!»

ΕΝΘΕΤΟ: Για άλλη μια φορά το Γραφείο Νεολαίας ΠΕΟ Λεμεσού έκλεψε την παράσταση στην Καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού

 

Το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λεμεσού, στα πλαίσια της συμμετοχής του στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης, πήρε και φέτος μέρος με επιτυχία στην μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού.

 

Με σημείο αφετηρίας τον Εναέριο, η  παρέλαση των πολλών χιλιάδων καρναβαλιστών και των ογδόντα με μεράκι καλοδουλεμένων αρμάτων, διέσχισε την πόλη της Λεμεσού που φιλοξένησε πλήθος Κυπρίων εκδρομέων που επισκέφτηκαν την πόλη του γλεντιού για να ακούσουν και να τραγουδήσουν τα ρομαντικά άσματα των κανταδόρων, αλλά και να χορέψουν στους ρυθμούς της μεγάλης αυτής γιορτής.

 

Με τον τίτλο: «Λεμεσιανοί, οι νομοταγείς», το άρμα του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ Λεμεσού ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα για την σατυρική προσέγγιση των Λεμεσιανών στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Μέσα από φακό ρετρό, με αμφιέσεις των δεκαετιών 40΄-50΄, το άρμα επιχείρησε να παρουσιάσει ένα κουτούκι με την ρεμπέτικη κομπανία, με θαμώνες τους μάγκες εποχής, τους κουτσαβάκηδες, τους νταήδες, τον γραφικό σερβιτόρο, τον μερακλή μάγειρα, την λουλουδού του μαγαζιού και ασφαλώς τον πολισμάνο του! Όλοι τους πλην του τελευταίου παράνομοι...όλοι τους αμετανόητοι καπνιστές!   

 

Το Γραφείο Νεολαίας της ΠΕΟ ευχαριστεί όσους εθελοντικά δούλεψαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερα ευχαριστεί θερμά τους τρεις καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς εργάστηκαν και έβαλαν την πινελιά τους στην δημιουργία του άρματος.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 14:06
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΩΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ