Εκτύπωση

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟ

 

Η στήριξη και η αλληλεγγύη της ΠΕΟ προς τους λαούς που υποφέρουν είναι γνωστή και η δράση της για προσφορά βοήθειας στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, μεγάλη…

 

 

Έτσι, για ακόμη μια φορά προσέφερε απλόχερα τη φιλοξενία της σε Παλαιστίνιους. Αυτή τη φορά, όχι σε εργαζόμενους ή Συνδικαλιστές, αλλά σε μια ομάδα παιδιών από τη Ραμάλα και άλλες πόλεις της Παλαιστινιακής Αρχής που τους έδωσε τη δυνατότητα να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς, ανεμελιάς, χαράς και δημιουργικότητας στις εγκαταστάσεις των Αναπαυτηρίων της στα Περβόλια Λάρνακας, στη διάρκεια της Παιδικής Κατασκήνωσης του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας.

 

 

Η φιλοξενία των παιδιών έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΕΟ με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων την περίοδο 6-13 Ιουλίου.

 

 

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο, τα παιδιά από την Παλαιστίνη είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της Κατασκήνωσης, να παίξουν και να γνωριστούν με τα παιδιά των μελών της ΠΕΟ που ήταν εκεί αλλά και να πραγματοποιήσουν εκδρομές στη Λάρνακα και στη Λευκωσία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 13:27
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΩΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ