Εκτύπωση

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 άρχισε η προσπάθεια για μηχανογράφηση των διαφόρων εργασιών της Π.Ε.Ο και τω συντεχνιών της.

 

Πρωταρχικός στόχος ήταν η μηχανογράφηση των μητρώων των μελών της κάθε συντεχνίας. Στη συνεχεία αποφασίστικε η επέκταση του Κέντρου με την εγκατάσταση τερματικών τόσο στις συντεχνίες όσο και στα τμηματικά συμβούλια με στόχο την έγκαιρη πληροφόρηση και αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος.

 

Στην πορεία δημιουργήθηκε το νέο λογιστικό σύστημα το οποίο υποστηρίχθηκε σημαντικά από το Τμήμα Μηχανογράφησης. Τα αποτελέσματα από το κτίσιμο σωστής λογιστικής υποδομής η οποία αναπτύσσεται καθημερινά με την στήριξη μηχανογραφικών διαδικασιών είναι πολύ θετική

 

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας της πληροφορικής δίνη εξαιρετικές δυνατότητες αξιοποίησης ώστε να είναι εφικτός ο στόχος του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών του κινήματος.

 

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ'όψη η Π.Ε.Ο συνέστησε εξειδικευμένο γραφείο πληροφορικής του οποίου ο ρόλος είναι η οργάνωση, ο συντονισμός και η παρακολούθηση των ενεργειών για πλήρη μηχανογράφηση όλης της δραστηριότητας του κινήματος(Internet, Οργανωτικά, Οικονομικά, Ταμεία Προνοίας, Συλλογικές Συμβάσεις, Εργασίες Γραφείου, ΕΤΚΑ κ.λ.π)

 

Το Μηχανογραφικό Τμήμα ακόμη είναι υπεύθυνο για την απρόσκοπτη  λειτουργία του εξοπλισμού π.χ των  Server, των προσωπικών υπολογιστών, καθώς και την διαχείριση του δικτύου της ΠΕΟ. Το Τμήμα επίσης είναι υπεύθυνο μετά από έρευνες  στην αγορά να προτείνει ιδέες και λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τον οργανισμό να διεκπεραιώσει καλύτερα το έργο του και να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 08:59
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ