ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση με θέμα «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου- Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού» πουδιοργανώθηκε από το Ιστορικό Μουσείο της ΠΕΟ και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στα πλαίσια δραστηριοτήτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Youth in action. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Απριλίου και έληξε στις 30 Ιουνίου 2013 με την παράδοση των youthpass στους συμμετέχοντες από τον Γραμματέα του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Σταύρο Αντρέου.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 05 Αυγούστου 2013 Περισσότερα...
 

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Εκτύπωση

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 30 Ιουλίου 2013 Περισσότερα...
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με συμμετοχή περίπου 30 ατόμων, μαθητών και φοιτητών η διάλεξη-συζήτηση με θέμα «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου- Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού». Η διάλεξη διοργανώθηκε από το Ιστορικό Μουσείο της ΠΕΟ και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στα πλαίσια δραστηριοτήτωντου ευρωπαϊκού προγράμματος Youth in action. Η διάλεξη έγινε στις 30 Μαϊου 2013 στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας με ομιλητή τον Γραμματέα του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Σταύρο Αντρέου.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 12 Ιουνίου 2013 Περισσότερα...
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28 ΜΑΪΟΥ 2013

Εκτύπωση

Μέσα από μια σεμνή και όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 24 Μαϊου 2013 στο Οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας  τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου- Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού». Η έκθεση διοργανώθηκε από το Ιστορικό Μουσείο της ΠΕΟ και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Μουσείωνκαι  του ευρωπαϊκού προγράμματος Youthinaction.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 28 Μαΐου 2013 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 2

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ