Εκτύπωση

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ 8η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

 

Στη διάρκεια της εκστρατείας που πραγματοποίησε η ΠΕΟ προς τιμήν της 8ης του Μάρτη, Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας έγιναν δεκάδες Γενικές Συνελεύσεις σε χώρους εργασίας στη διάρκεια των οποίων στάληκε το μήνυμα της ημέρας.

 

Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφιερωμένη στην 8η του Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

 

Στην τοποθέτησή της η Μαρία Συγγέρη, οργανωτικό στέλεχος της ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ, καλωσορίζοντας τις εργαζόμενες στη Συνέλευση επεσήμανε τη σημασία της ημέρας για τις εργαζόμενες στην Κύπρο συζύγους και μητέρες.

 

Από την πλευρά του ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ Άδωνης Παπαχριστοφόρου είπε ότι «τιμούμε τη γυναίκα του τόπου μας με σεβασμό για την προσφορά της και εκτίμηση για το έργο της».

 

Κύριος ομιλητής στη Συνέλευση ήταν ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΠΕΟ Λεμεσού και υποψήφιος του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις στη Λεμεσό, Δημήτρης Χριστοδούλου, ο οποίος στην τοποθέτησή του ανέλυσε την προσπάθεια του Κινήματος της ΠΕΟ για ισότητα και ισοτιμία καθώς και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τα θέματα ανεργίας και εξόδου από την οικονομική κρίση.

 

Σημειώνουμε ότι στη Συνέλευση παρευρέθηκαν 65 μέλη του Ωρομίσθιου Κυβερνητικού προσωπικού και δόθηκε σε όλες τις γυναίκες του Νοσοκομείου

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 12:50
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΟΜΙΛΙΕΣΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ 8η ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ