Εκτύπωση

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΑΒΕΠ

 

 

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 η ώρα 10.00 π.μ. η Συντονιστική Επιτροπή Προσωπικού του ΙΔΑΒΕΠ και οι Συντεχνίες  ΠΕΟ-ΣΕΚ θα κατέλθουν σε δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων την ώρα που θα συνεδριάζει η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής.

 

Σκοπός της πιο πάνω εκδήλωσης διαμαρτυρίας είναι να δηλώσει το προσωπικό την αντίθεση του στην απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού να διαλύσει το Ίδρυμα Διαχείρισης Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων (ΙΔΑΒΕΠ) και να προχωρήσει στην εργοδότηση 2500 εκπαιδευτικών μέσω της Αγοράς Υπηρεσιών, της χειρότερης μορφής απασχόλησης που θα μπορούσε να έχει ο εργαζόμενος σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κοινωνία.

 

Η πιο πάνω απόφαση θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια 2500 θέσεων εργασίας καθώς επίσης την αφαίρεση του δικαιώματος της λήψης ανεργειακού επιδόματος κατά τους μήνες που δεν θα απασχολείται το προσωπικό καθώς επίσης απώλεια επιδόματος μητρότητας και ετήσιων αδειών .

 

Η καθορισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας για την Τρίτη 18/6/2013 αναβάλλεται.

 

 

Εκ των Συντεχνιών ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ και ΟΕΚΔΥ-ΣΕΚ

Για πληροφορίες:

Κώστας Χ¨Θωμάς ΠΕΟ 99618994

Γιώργος Κωνσταντίνου ΣΕΚ 99300507

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 11:15
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΑΣΕΥΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΑΒΕΠ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ