ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΟ , ΣΕΚ ΚΑΙ ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Εκτύπωση

Επίσης έγινε ενημέρωση στα μέλη των Συμβουλίων για την πορεία των διαπραγματεύσεων η οποία βρίσκεται στην μεσολοβητική υπηρεσία του Υπουργείου εργασίας, πρόνοιας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

Τελευταία Ενημέρωση στις 21 Απριλίου 2017 Περισσότερα...
 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΥ_ΠΕΟ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ 8Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Εκτύπωση

Απο την συμμετοχή της ΠΑΣΕΥ_ΠΕΟ στην εκστρατεία του γραφείου γυναικών της ΠΕΟ προς τιμή της 8η Μαρτίου ημέρα της γυναίκας

Τελευταία Ενημέρωση στις 22 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ

Εκτύπωση

Στις 21 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της συν/σάς Σωτηρούλας Χαραλάμπους αναπληρωτή γενικού γραμματέα της ΠΕΟ, συνέδρια του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ. Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν την συνεδρία ήταν και η εκτίμηση των αποτελεσμάτων του οργανωτικού και οικονομικού πλάνου του 2016 και η έγκριση του πλάνου του 2017, καθώς και τα αποτελέσματα Παγκύπριας έρευνας ανάμεσα στα μέλη της συντεχνίας για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσφοράς της προς τα μέλη της.

Τελευταία Ενημέρωση στις 22 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

Η ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΆΛΚΗ ΜΠΑΛΤΑ

Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2017 στο θέατρο Παλλάς απο τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου μια σεμνή τελετή όπου το Σωματείο των μουσικών και η ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ τίμησαν τον Μαέστρο Άλκη Μπαλτά λόγω αποχώρησης του από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Τελευταία Ενημέρωση στις 02 Μαρτίου 2017 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 10

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΑΣΕΥΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ