Εκτύπωση

 

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΥΣΥ ΠΑΦΟΥ

 

Οι συνταξιούχοι της Πάφου είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μαζί με την Οργάνωσή τους την ΕΚΥΣΥ για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους.

 

Αυτή είναι η απόφαση της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΚΥΣΥ Πάφου, η οποία πραγματοποίησε συνεδρία την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014.

 

Η Επαρχιακή Επιτροπή ενημερώθηκε από τον Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ, Κώστα Σκαρπάρη για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους συνταξιούχους, ύστερα από τις αυθαίρετες αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση Αναστασιάδη, με αποτέλεσμα να πληγεί το βιοτικό τους επίπεδο κατά 30%. Επίσης, ενημερώθηκαν για τα νέα μέτρα αγώνα που προγραμματίζει η ΕΚΥΣΥ φέτος.

 

Των εργασιών της συνεδρίας προήδρευσε ο Αντρέας Χριστοδούλου και παρευρέθηκε στη συνεδρία ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Λεμεσού Παντελής Παντελίδης.

 

Τέλος, η συνεδρία αποφάσισε τον προγραμματισμό των ετήσιων Συνελεύσεων των Τοπικών Οργανώσεων της ΕΚΥΣΥ Πάφου με σκοπό την ενημέρωση των συνταξιούχων και την ανάγκη περαιτέρω αύξησης της οργανωτικής δύναμης και επιρροής της Οργάνωσης.

 

 

 

6/3/2014

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 15:51
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ Ε.ΚΥ.ΣΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΥΣΥ ΠΑΦΟΥ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ