Εκτύπωση

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ UNFICYP ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ( 30.8.2013 )

 

 

Οι απεργοί στις εγκαταστάσεις της UNFICYP, στις υπηρεσίες επισιτισμού και καθαριότητας εκφράζουν την απογοήτευση τους και τη διαμαρτυρία τους για την έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο για τα προβλήματα τους και της απώλειας της εργασίας λόγω της απόφασης τους να αφαιρέσουν από κοντράτα που υπογράφουν με τους διάφορους κοντρακτόρους, της πρόνοιας για την υποχρέωση τους να διατηρούν το προσωπικό και τα δικαιώματα τους χωρίς καμιά προειδοποίηση ή ενημέρωση προς τους εργαζόμενους.

 

Την απογοήτευση τους εκφράζουν επίσης και για το γεγονός ότι η πολιτεία και το υπεύθυνο για τα θέματα των Ηνωμένων Εθνών Υπουργείο Εξωτερικών, παρά την ενημέρωση που έτυχαν για το όλο πρόβλημα, δεν ενήργησαν αποφασιστικά για υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζόμενων.

 

Για τους πιο πάνω λόγους οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους σήμερα η ώρα 10:30 πμ έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών.

 

 

 

Από τις Συντεχνίες

 

 

 

ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ    -  ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ

 

 

 

30 Αυγούστου 2013

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 16:52
.
FaceBook  Twitter  

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΥΞΚΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ UNFICYP ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ( 30.8.2013 )
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ