ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Εκτύπωση

Αναχωρεί τη Κυριακή 29/9/2013 για Αθήνα ο Γενικός Γραμματέας της ΣΕΜΜΗΚ Παναγιώτης Ρήγας για να συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη αλληλεγγύης προς 12 Έλληνες Συνδικαλιστές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που διώκονται από την Ελληνική Δικαιοσύνη όταν στα πλαίσια απεργιακών κινητοποιήσεων «εισέβαλαν» στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 Περισσότερα...
 

ΑΠΕΡΓΊΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΆΞΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΌ

Εκτύπωση

Η ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ και η ΟΒΙΕΚ ΣΕΚ ανακοινώνουν ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΕΝΙΚΟΝ υπεργολάβοι της εταιρίας Α/ΦΟΙ ΙΑΚΩΒΟΥ κατασκευαστές των δεξαμενών καυσίμων της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Βασιλικό βρίσκονται σε επ’ αόριστον απεργία από τις 18/04/2013 γιατί για 3ο μήνα εργασίας δεν έχουν λάβει καμία πληρωμή για τα δεδουλευμένα τους.

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 Περισσότερα...
 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ

Εκτύπωση

Η Συντεχνία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Μηχανοτεχνιτών και Ηλεκτροτεχνιτών Κύπρου (ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ) εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της προς τους συνάδελφους απεργούς οικοδόμους και στον δίκαιο αγώνα τους για προάσπιση του δικαιώματος να έχουν εργασία, οργάνωση και συλλογική σύμβαση. Πολλά μέλη της Συντεχνίας μας που εργάζονται στα εργοτάξια και είναι άλλων ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, αλουμινιτζήδες κλπ.) απεργούν μαζί με τους συναδέλφους τους οικοδόμους. Η ΣΕΜΜΗΚ ήδη πραγματοποίησε 24ωρη  απεργία συμπαράστασης στο εργοτάξιο Βασιλικού στις 30/1/2013 και αν χρειαστεί θα ξαναδείξει την έμπρακτη συμπαράσταση της στο άμεσο μέλλον με νέα μέτρα. Επίσης η ΣΕΜΜΗΚ βοηθά στην ενίσχυση του απεργιακού ταμείου των οικοδόμων αφ’ ενός κυκλοφορώντας στα μέλη της το κουπόνι  ενίσχυσης και αφ’ ετέρου εμβάζοντας εκ μέρους του Δ.Σ. της ΣΕΜΜΗΚ συμβολική εισφορά.

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 Περισσότερα...
 

« ΣΗΜΕΡΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ»

Εκτύπωση

Η Συντεχνία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, Μηχανοτεχνιτών και Ηλεκτροτεχνιτών Κύπρου (ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ) και η Ομοσπονδία Βιομηχανικών  Εργατοϋπαλλήλων Κύπρου (ΟΒΙΕΚ ΣΕΚ) είναι στο πλευρό των συναδέλφων απεργών οικοδόμων στον δίκαιο αγώνα για προάσπιση της ίδιας της εργασίας τους, για το δικαίωμα να έχουν οργάνωση και συλλογική σύμβαση.

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 2

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ