Εκτύπωση

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 150 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Α  ΑΠΟ ΣΕΒΕΤΤΥΚ-Π.Ε.Ο

 

 

Οι εργαζόμενοι, μέλη της ΣΕΒΕΤΤΥΚ-Π.Ε.Ο., που εργάζονταν μέχρι πρότινος στην Παγκύπρια Εταιρεία Αρτοποιών, πραγματοποίησαν τη Τετάρτη 30/07/2014 γενική συνέλευση μετά την αιφνιδιαστική και άνευ προειδοποίησης απόλυση τους.

 

Στη συνέλευση κρίθηκε αναγκαία η παρουσία του Νομικού Συμβούλου της ΠΕΟ καθότι η Εταιρεία βρίσκεται υπό καθεστώς διαχείρισης. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις σοβαρές τους ανησυχίες αναφορικά με τα δικαιώματα τους που απορρέουν και μετά την απόλυση τους. Απαίτησαν με έντονο τρόπο όπως παρθούν όλα τα νόμιμα μέτρα ούτως ώστε να προστατευτούν τα δικαιώματα τους που προβλέπονται από τη νομοθεσία, οι αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα τους, ταμεία προνοίας, ετήσιες άδειες και άλλα.

 

Η Συντεχνία διαβεβαίωσε το προσωπικό ότι θα εργαστεί προς αυτή τη κατεύθυνση και δεν θα επιτρέψει να χαθεί ούτε και ένα μεροκάματο. Θα παλέψει με όλα τα μέσα που της παρέχει ο Νόμος αλλά και η συλλογική συμφωνία που ρύθμιζε τους όρους εργασίας και τα ωφελήματα του προσωπικού και όπως πάντα θα σταθεί αρωγός για το δίκαιο των εργαζομένων.

 

Λευκωσία, 05/08/2014

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 12:33
.
FaceBook  Twitter  

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2019

Τελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 150 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Α ΑΠΟ ΣΕΒΕΤΤΥΚ-Π.Ε.Ο
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ