ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΕ

Εκτύπωση

Το προσωπικό του Σκε Κοφίνου που εργάζεται στο Κέντρο Υποδοχής αιτητών ασύλου έχει κατέλθει σήμερα 13 Απριλίου 2016 σε αυθόρμητη 24 ώρη στάση εργασίας απο τις 07 :00 πμ μέχρι τις 07:00 πμ αύριο, 14 Απριλίου 2016.

Τελευταία Ενημέρωση στις 13 Απριλίου 2016 Περισσότερα...
 

ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ : ΟΡΓΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΚΕ

Εκτύπωση

Μετά από έκτακτες γενικές συνελεύσεις  που πραγματοποιήθηκαν με το προσωπικό των ΣΚΕ ,καθώς και καθημερινές επαφές συνδικαλιστών της συντεχνίας μας ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ διαπιστώνεται  ότι  η συντριπτική πλειοψηφία των ΣΚΕ βρίσκεται σε οριακό σημείο και με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και το απαράδεκτο και καταδικαστέο μια μεγάλη μερίδα εργαζομένων είναι απλήρωτοι πέραν των 6 μηνών, υπάρχουν και περιπτώσεις που η μη καταβολή των μισθών πλησιάζει το ένα έτος.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 13 Απριλίου 2016 Περισσότερα...
 

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

Εκτύπωση

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ , ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ καθώς και οι εκπαιδευτικοί των  απογευματινών και βραδινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουν την έκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως ημερομηνίας 22 Μαΐου 2014 για τις καταγγελίες για δυσμενή διάκριση λόγω φύλου σε σχέση με τις εγκυμονούσες εκπαιδευτικούς στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 12 Ιουνίου 2014 Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Σ.Ε.Υ. ΠΕΟ ΚΑΙ Ο.Ι.Υ.Κ. ΣΕΚ

Εκτύπωση

Οι Συντεχνίες Ο.Ι.Υ.Κ. ΣΕΚ και Π.Α.Σ.Ε.Υ. ΠΕΟ ανακοινώνουν ότι το Σχέδιο Εθελοντικής Αφυπηρέτησης στο Συνεργατικό Κίνημα έχει λήξει στις 15/4/2014.   Οι στόχοι που είχαν τεθεί με βάση την έκτακτη ειδική συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ των Συντεχνιών και του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας έχουν καλυφθεί πλήρως.

Τελευταία Ενημέρωση στις 12 Ιουνίου 2014 Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 9

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

You are here:   ΑρχικήΔΟΜΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΑΣΕΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ