ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εκτύπωση

Ο κλάδος της Γεωργίας – Κτηνοτροφίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών και του ανταγωνισμού που δέχονται τα κυπριακά προϊόντα από το εξωτερικό. Τα προβλήματα του κλάδου αντανακλώνται και στους εργαζόμενους. Mπορούμε να χωρίσουμε τους εργαζόμενους του κλάδου σε δύο ομάδες, στους εργαζόμενους στη Γεωργία – Κτηνοτροφία και στους εργαζόμενους στη συσκευασία πατατών, φρούτων και φθαρτών.

Περισσότερα...
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Εκτύπωση

Ο Ρόλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος δεν εξαντλείται μόνο με τις ανανεώσεις των συλλογικών συμβάσεων αλλά επεκτείνεται και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων.

Περισσότερα...
 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ

Εκτύπωση

Ο κλάδος των Πετρελαιοειδών περιλαμβάνει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία πετρελαιοειδών και την εμφιάλωση και διακίνηση υγραερίου. Ευελπιστούμε ότι σύντομα μετά τις εξερευνητικές γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ οι δραστηριότητες στον κλάδο θα αυξηθούν και θα επεκταθούν και στον τομέα επεξεργασίας.

Περισσότερα...
 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ – ΧΥΜΟΠΟΙΕΙΩΝ

Εκτύπωση

Ο κλάδος Αναψυκτικών – Χυμοποιείων είναι ένας από τους σημαντικούς κλάδους της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ.  Καλύπτει το προσωπικό που εργάζεται στις Εταιρείες αναψυκτικών ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ, ΠΕΨΙ – ΚΟΛΑ και την Εταιρεία ΝΕΑ ΣΕΒΕΓΕΠ.

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 3

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2018

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ