ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εκτύπωση

Τα χρόνια 2014- 2017 ήταν από τα πιο δύσκολα των τελευταίων δεκαετιών για τη Συντεχνία. Η παγκόσμια οικονομική κρίση και τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυπριακή οικονομία, ιδιαίτερα με την κρίση στο τραπεζικό σύστημα και το κούρεμα των καταθέσεων και το μνημόνιο που συμφώνησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη με την Τρόικα, επηρέασαν σημαντικά και το συνδικαλιστικό κίνημα.

Περισσότερα...
 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ – ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Εκτύπωση

Στην Κύπρο υπάρχει η νομοθετική κατοχύρωση που αφορά την ισότητα των φύλων και γενικά την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της γυναίκας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η εφαρμογή τους στην πράξη και όπου αυτό δεν γίνεται πρέπει να το απαιτούμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένοι. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια αναφέρω περιληπτικά κάποιους νόμους και επιδόματα που αφορούν την προώθηση της ισότητας:

Περισσότερα...
 

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εκτύπωση

Ο κλάδος της Γεωργίας – Κτηνοτροφίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών και του ανταγωνισμού που δέχονται τα κυπριακά προϊόντα από το εξωτερικό. Τα προβλήματα του κλάδου αντανακλώνται και στους εργαζόμενους. Mπορούμε να χωρίσουμε τους εργαζόμενους του κλάδου σε δύο ομάδες, στους εργαζόμενους στη Γεωργία – Κτηνοτροφία και στους εργαζόμενους στη συσκευασία πατατών, φρούτων και φθαρτών.

Περισσότερα...
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Εκτύπωση

Ο Ρόλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος δεν εξαντλείται μόνο με τις ανανεώσεις των συλλογικών συμβάσεων αλλά επεκτείνεται και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων.

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 3

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Τελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ