ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ/ ΣΗΜΕΙΩΤΩΝ

Εκτύπωση

Ο κλάδος των Λιμενεργατών / Σημειωτών / Επιστατών  καλύπτεται  από μια Παγκύπρια Συλλογική Σύμβαση για τα Λιμάνια Λεμεσού, Λάρνακας και Βασιλικού. Σύμβαση η οποία για την περίοδο που ανασκοπούμε 2014-2017 δεν υπήρξε καμία βελτίωση μα ούτε και μείωση, λόγω της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης η οποία επηρέασε και τη Λιμενική Βιομηχανία της Κύπρου.

Περισσότερα...
 

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εκτύπωση

Η σωστή διαφώτιση και μόρφωση των εργαζομένων είναι ένας τομέας όπου το συνδικαλιστικό ταξικό Κίνημα έδινε και συνεχίζει να δίνει μεγάλη σημασία.  Τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση επηρέασε και τον τόπο μας σε τέτοιο βαθμό που κανένας δεν ανάμενε. Κάτω από αυτές τις συνθήκες επιβάλλεται όσο ποτέ προηγουμένως  να δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για τη σωστή μόρφωση και διαφώτιση των μελών και στελεχών μας. Πρέπει να γνωρίζουν πως οδηγηθήκαμε σε αυτή την κρίση, τις επιπτώσεις που είχε και έχει πάνω στους εργαζόμενους και να τους δώσουμε τα σωστά εφόδια για να αντιμετωπίσουν μαζί με εμάς τα επαγγελματικά στελέχη την τρέχουσα κατάσταση.

Περισσότερα...
 

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ

Εκτύπωση

Το τακτικό  32ο Παγκύπριο Συνέδριο της  ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ - ΠΕΟ θα πραγματοποιηθεί στις  11 Οκτωβρίου 2018 και θα εκτιμήσει την όλη  δουλειά και δράση της Συντεχνίας.

Περισσότερα...
 

32ον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, με απόφαση του τον περασμένο Ιανουάριο προκήρυξε τη σύγκλιση του 32ου Παγκύπριου Συνεδρίου της Συντεχνίας, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στη Λευκωσία με κεντρικό σύνθημα «Οργάνωση και Αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων».

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 2

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΕΟ 2018

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mailΤελευταία Νέα

ΠΕΟ ΜΕΝΟΥ